Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI 12[Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi.eu Miui 12 V12.0.3.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı
Hocam Android 10 Eu Stable'a geçtim. Oh be! Meğer uzun zamandır Eu Beta R'de can çekişiyormuşum. Tek sorunum SIM etkinleştirme sorunu. Mesajlarımı ve çağrı geçmişimi aktaramıyorum bu sorun yüzünden Acaba nasıl çözümleyebilirim bunu. Çâresi yok mudur?
Bir de Android 10 NavPill yok. Dolayısıyla miui 12 floating window özelliği de yok. Bunlar kodla açılıyordu galiba. Eğer açarsam bu stabilite baltalanır mı? Eğer öyleyse hiç gerek yok diyebilirim....
Hocam Android 10 Eu Stable'a geçtim. Oh be! Meğer uzun zamandır Eu Beta R'de can çekişiyormuşum. Tek sorunum SIM etkinleştirme sorunu. Mesajlarımı ve çağrı geçmişimi aktaramıyorum bu sorun yüzünden Acaba nasıl çözümleyebilirim bunu. Çâresi yok mudur?
Bir de Android 10 NavPill yok. Dolayısıyla miui 12 floating window özelliği de yok. Bunlar kodla açılıyordu galiba. Eğer açarsam bu stabilite baltalanır mı? Eğer öyleyse hiç gerek yok diyebilirim....
Micloud için bilgim yok ama alt bar için mt manager ile yapabilirsiniz.. herhangi bir sorun olmaz ama yanlış bir kod silerseniz sıkıntı olur, dikkat edin, forumda konusu mevcut.
MIUI EU 12.0.3.0 Q ile MIUI EU 12.0.1.0 R'yi karşılaştırdığınızda arada çok fark var mı? Bugün yeni bir ROM'a geçeceğim araştırma yapıyorum. EU Beta'da uygulamalar 5-6 saniye sonra açılıyor çok sinir bozucu.
MiNovo'da iyi diyenler var ama bilemiyorum.
EU Stabil R iyiyse bu akşam geçeceğim. Aktif kullananlar gidişatla ilgili bilgi verirse çok sevinirim dostlar )
Geçen gün 12.03Q den 12.01R a geçtim. Şuan memnun kalmadığım için tekrar 12.03 a dönmek istiyorum fakat genel olarak twrp üzerinden herhangi bir işlem yaptığımda izin verilmiyor,açma hatası tarzı bir şey çıkıyor kırmızı yazılarla. Sanırım hellas twrp andorid 11 ile uyumluymuş. Onu kurmak istedim bu seferde dahili depolamayı görmüyor twrp menüsünden imajı yükleyemiyorum. Bu sorunları nasıl çözebilirim acaba? Teşekkürler.