MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi.eu Miui 12 V12.0.3.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

efekcr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Eu 12.01 android 11 batarya konusunda memnun etmedi beni, ortalama 6 / 6 buçuk saat ekran süresi alıyordum. 12.03 u severek kullanmıştım. 9 saat ekran süresi verildiğini görmüştüm. Dün tekrar 12.03 e geçtim. Şu an ki kullanımım da en az 8 saat ekran süresi vereceği görülüyor.
Hocam cevap için teşekkürler öncelikle. Açıkçası önceliğim cihazın seri çalışması, uygulamaların hızlı açılarak tepki vermesi. Eu beta beni çok yordu. İki sürümü karşılaştırdığınızda hız açısından hangisi daha tatmin ediciydi?

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
MIUI EU 12.0.3.0 Q ile MIUI EU 12.0.1.0 R'yi karşılaştırdığınızda arada çok fark var mı? Bugün yeni bir ROM'a geçeceğim araştırma yapıyorum. EU Beta'da uygulamalar 5-6 saniye sonra açılıyor çok sinir bozucu.

MiNovo'da iyi diyenler var ama bilemiyorum.

EU Stabil R iyiyse bu akşam geçeceğim. Aktif kullananlar gidişatla ilgili bilgi verirse çok sevinirim dostlar :))
Uzak durun hocam.. Eu R v12.01, Eu Stabil v12.0.3ün yanında geçemez.

ciwwano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 11s
Konular
51
Hocam cevap için teşekkürler öncelikle. Açıkçası önceliğim cihazın seri çalışması, uygulamaların hızlı açılarak tepki vermesi. Eu beta beni çok yordu. İki sürümü karşılaştırdığınızda hız açısından hangisi daha tatmin ediciydi?
Uygulamaların açılışı, geçişler konusunda da 12.03 pürüzsüz ve daha tatmin edici bana göre de. . .

Özellik konusuna gelecek olursak, fazladan bir iki ufak özellik var android 11 de. Yani geçmeye değmez bence . . . Uzun vadede sorunsuz kullanılacak rom dur bana göre eu stabil 12.03. .

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Teşekkür ederim yorumlarınız için hocam.
İlla android r miui kuracağım diyorsanız, MiNovo 21.2.4 sürümünü denedim gayet iyiydi ancak bazen uygulama tepkileri geç olabiliyor.. Yalnız eu stabil v12.0.3.0 kullandıktan sonra tatmin edici bir tecrübe olmaz hocam.. Karar tabi ki sizin (:

efekcr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
İlla android r miui kuracağım diyorsanız, MiNovo 21.2.4 sürümünü denedim gayet iyiydi ancak bazen uygulama tepkileri geç olabiliyor.. Yalnız eu stabil v12.0.3.0 kullandıktan sonra tatmin edici bir tecrübe olmaz hocam.. Karar tabi ki sizin (:
Razer hakkında ne düşünüyorsunuz? Şu an iki sürümü var sanırım onun da.. Acaba hangisi daha stabil ve performanslı :/

craft3545

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Uygulamaların açılışı, geçişler konusunda da 12.03 pürüzsüz ve daha tatmin edici bana göre de. . .

Özellik konusuna gelecek olursak, fazladan bir iki ufak özellik var android 11 de. Yani geçmeye değmez bence . . . Uzun vadede sorunsuz kullanılacak rom dur bana göre eu stabil 12.03. .
Bencede
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar bu romu temiz kurulumla kaç saat ekran süresi aldınız . 8-9 saat alınmıyorsa boşuna temiz kurulum yapıp uğraşmayalim. Sizden ricam bu konuda ki verilerinizi paylaşın.

Temiz kurulumla bile 5-6 saat ekran süresi alacaksam bir önceki güncellemeye dönerim
Fikir oluşturur mu bilmem bende bugün 1. şarj bende merak ediyorum temiz kurulum yeni kurdum ama Hindistan ve Endonezya romundan sonra baya hoşuma gitti bütün Google programları ve gereksiz uygulamaların hepsini silmişler.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-02-25-21-52-00-045_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2021-02-25-21-52-00-045_com.miui.securitycenter.jpg
    261,9 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:

efekcr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Bencede
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fikir oluşturur mu bilmem bende bugün 1. şarj bende merak ediyorum temiz kurulum yeni kurdum ama Hindistan ve Endonezya romundan sonra baya hoşuma gitti bütün Google programları ve gereksiz uygulamaların hepsini silmişler.
Android 11 Stable mi bu Android 10 mu ?

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Razer hakkında ne düşünüyorsunuz? Şu an iki sürümü var sanırım onun da.. Acaba hangisi daha stabil ve performanslı :/
Ben gayet iyiyim şu an için.. Sıkıntı yok.. Hali hazırda kullandığım.. Diğerini Denemedim hocam..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt