- Konular
- 0
İlk izlenimler iyi yönde. Magisk yüklemedim kullanmadığım için. Cihaz sertifikasız hatası veriyor. Magisk yüklersem çözülür mü?
Dene gör hocamİlk izlenimler iyi yönde. Magisk yüklemedim kullanmadığım için. Cihaz sertifikasız hatası veriyor. Magisk yüklersem çözülür mü?
Çözüldü hocamDene gör hocam
Memnun musunuz? Nasıl gidiyorÇözüldü hocam
Global sürümden geçen biri olarak hoşuma gitti. Arada kasıntılar oluyor ama olsun. Akıcı geliyor telefon bana. Tabi global sürümden geçen biri olarak diyorum bunu. Takdir edersiniz ki global sürüm biraz "şey"Memnun musunuz? Nasıl gidiyor
Bende aradığımı buldum, miuiPro v2 Android 10 Miui 12.5 port rom.. Blink kernel ile gayet iyi, yemişim eu romunuBen dün çin romu ardından dot os derken tekrar 12.0.3.0 android 10 da döndüm macera aramaya gerek yok gerçekten.
Tam ekran hareketlerini açıp birkaç sistem appini değiştirince ve debloat yapınca bu telefon için ve benim için vazgeçilmez oluyor.
Bu cihazı değiştirene kadar başka romdan memnun kalmayacağım artık kesinleşti.
Android 11 gayet güzeldi ancak,belli animasyonlar gözüme hoş gelmiyor
Cidden iyi kavramı göreceli kim nerede mutlu ise orada kalsın en iyisiBende aradığımı buldum, miuiPro v2 Android 10 Miui 12.5 port rom.. Blink kernel ile gayet iyi, yemişim eu romunu
Hocam bir önceki mesajınızda yazdığınız ekranı yana çevirip eski haline getirdikten sonra bildirim çubuğu görünmeme sorunu ben şöyle aşıyorum;Ben dün çin romu ardından dot os derken tekrar 12.0.3.0 android 10 da döndüm macera aramaya gerek yok gerçekten.
Tam ekran hareketlerini açıp birkaç sistem appini değiştirince ve debloat yapınca bu telefon için ve benim için vazgeçilmez oluyor.
Bu cihazı değiştirene kadar başka romdan memnun kalmayacağım artık kesinleşti.
Android 11 gayet güzeldi ancak,belli animasyonlar gözüme hoş gelmiyor