- Konular
- 0
Bir iki gün daha kullanın hocam sonra geçeyim.Global bu cihaz için o kadar gereksiz ki demo gibi aynı.
Romun yorumu sizin artık,ben kendi düşüncelerimi belirttim
Bir iki gün daha kullanın hocam sonra geçeyim.Global bu cihaz için o kadar gereksiz ki demo gibi aynı.
hocam bildirim paneli Android 11 gibi mi yoksa ilk sürundeki gibi buglu mu çözmüşler mi?Global bu cihaz için o kadar gereksiz ki demo gibi aynı.
Demek istediğinizi anlamadımhocam bildirim paneli Android 11 gibi mi yoksa ilk sürundeki gibi buglu mu çözmüşler mi?
hocam bildirim paneli bugluydu android 10 gibi gösteriyordu ve yukarıdan mesaj yanıtlamaya çalışınca bug oluyordu onu sordumDemek istediğinizi anlamadım
Android 10 daki gibi herhangi bir bug göremedim
Yanıtlayabiliyorum bir sıkıntı yok gibi görünüyor sadece cevap yazınca gönderiliyor da biraz kalıyorh
hocam bildirim paneli bugluydu android 10 gibi gösteriyordu ve yukarıdan mesaj yanıtlamaya çalışınca bug oluyordu onu sordum
hocam kurunca ilk izlenimlerinizi yazabilirseniz çok iyi olurMIUI 12.5 Pro V2 den çok memnunum ama kaşıntı geldi yine akşama kuracağım romu
neden hocam ne sıkıntısı var romunHer seferinde beni Miroom 20.3.26 ya dönmek zorunda bırakan MİUİ geliştiricilerine yazıklar olsun...