MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi.eu Miui 12 V12.0.3.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Hocam ryzen kerneli a10 euya kuruyon demi sen 12.03 olan bende geçmeyi düşünüyorum da kernel kurmak konusunda cekingenim biraz
Ryzen ile kullanıyordum da bildirim gecikmesi sorunu ve şifrelenme sorunu yaptı. Sonra temiz kurulum yaptım yine ama sorunlar çözülmedi. Geçen sıfırdan tekrardan kurdum, sorunlar gitti; ben de Ryzen kurmadım bir daha. Pil performansı Ryzen ile daha iyi ama böyle de memnun ediyor. :)

DarkHydra

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Duran
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Ryzen ile kullanıyordum da bildirim gecikmesi sorunu ve şifrelenme sorunu yaptı. Sonra temiz kurulum yaptım yine ama sorunlar çözülmedi. Geçen sıfırdan tekrardan kurdum, sorunlar gitti; ben de Ryzen kurmadım bir daha. Pil performansı Ryzen ile daha iyi ama böyle de memnun ediyor. :)
Ozm kendime heyecan aramaya gerek yok temiz geçmek en iyisi sağolun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eu Stabil v12.0.3.0 için kernele gerek yok, kendi kerneli fazlasıyla yeterli.
Tamamdır Metin hocam sağolun stok kullanmaya devam

ilkayk17

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilkay
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Köle
Konular
2
Özel olarak SafetyNet testini geçen bir rom olmadığı sürece şu anlık genel bir sorun var. Sadece bizim cihaza özgü değil. Yakında yeni bir Magisk güncellemesi gelecek çözülmesi için.
Reis şöyle bir sorunum var ben bu Roma magisk flashlayamıyorum flashladığım zaman ekran kilidini açtığım anda bootloop oluyor ve logoda kalıyor sebebini bilen yardımcı olabilir mi?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Reis şöyle bir sorunum var ben bu Roma magisk flashlayamıyorum flashladığım zaman ekran kilidini açtığım anda bootloop oluyor ve logoda kalıyor sebebini bilen yardımcı olabilir mi?
12.0.1.0 A11 versiyonundaysanız hiç denemediğim için bir şey diyemem. 12.0.3.0 sürümündeyim ve daha önce hiç böyle bir sorunum olmadı.

ilkayk17

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilkay
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Köle
Konular
2
12.0.1.0 A11 versiyonundaysanız hiç denemediğim için bir şey diyemem. 12.0.3.0 sürümündeyim ve daha önce hiç böyle bir sorunum olmadı.
Şuan tekrar denedim hocam düzeldi sorunsuz şekilde 22.0 sürümünü yükledim 12.0.3 sürümünü kullanıyorum stock kernel memnunum yinede teşekkürler :))

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Yine 12.5 değil herhalde hocam. Düz MIUI 12 gibi görünüyor. :)
Evet hocam normal Miui 12
Bizim cihaza Miui 12.5 çalışmaları diğer modellere göre geç başladı zaten android 11 in ilk başta Miui 12 ile geleceği çok önceden kesindi sürpriz olmadı bakalım Stabil olsun da...

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Evet hocam normal Miui 12
Bizim cihaza Miui 12.5 çalışmaları diğer modellere göre geç başladı zaten android 11 in ilk başta Miui 12 ile geleceği çok önceden kesindi sürpriz olmadı bakalım Stabil olsun da...
Kuracağımdan da değil de, Xiaomi o kadar övüyor bu 12.5 sürümünü. Merak ediyor insan (özellikle benim gibi eski custom rom kurma bağımlısı). :D

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Ben kurarım hocam kaç aydır yokluktayız malum
Kuracağımdan da değil de, Xiaomi o kadar övüyor bu 12.5 sürümünü. Merak ediyor insan (özellikle benim gibi eski custom rom kurma bağımlısı). :D

Üst Alt