MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi.eu Miui 12 V12.0.3.0 Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
Makinemizin eti butu belli arkadaşlar, her güncelleme ile çıktığı deliğe doğru geri gidiyor malesef ;(

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Makinemizin eti butu belli arkadaşlar, her güncelleme ile çıktığı deliğe doğru geri gidiyor malesef ;(
Eti butu kağıt üstünde iyi ama işlemcisi sorunlu maalesef. Optimizasyon sorunu her sürümde daha da fazla ortaya çıkıyor. :(

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Çin romunun incelemesi
Çok anlaşılır bir video. :D Hadi anlamıyoruz da, bu Hintliler de videolarında hiçbir şey göstermiyorlar neredeyse. İnsan bir arayüzünde gezinir, akıcı olup olmadığını gösterir, ram kullanımını açar, kamera testi, stres testi, kısa bir pil testi falan yapar ya. :?

Ama onun yerine 5 dakika video çekip boyuna konuşuyorlar. :D

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Çok anlaşılır bir video. :D Hadi anlamıyoruz da, bu Hintliler de videolarında hiçbir şey göstermiyorlar neredeyse. İnsan bir arayüzünde gezinir, akıcı olup olmadığını gösterir, ram kullanımını açar, kamera testi, stres testi, kısa bir pil testi falan yapar ya. :?

Ama onun yerine 5 dakika video çekip boyuna konuşuyorlar. :D
Ben kurdum hocam,launcherı da değiştirdim android 10 a göre uygulama açılış süresi 2-3milisaniye geç ama harici beğendim dediğim gibi ki ben temiz kurulum yapmadım gerisini siz düşünün

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Ben kurdum hocam,launcherı da değiştirdim android 10 a göre uygulama açılış süresi 2-3milisaniye geç ama harici beğendim dediğim gibi ki ben temiz kurulum yapmadım gerisini siz düşünün
Bir farklılık yok ama herhalde 12.5 sürümü olmadığı için? Ya da ufak tefek değişiklikler herhalde hocam?

A11 MIUI 12 hiç denemedim. KPSS süreci 2.5 ay süreceği için, o zaman hangi rom sürüm çıkarsa onu denerim artık. :)

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Bir farklılık yok ama herhalde 12.5 sürümü olmadığı için? Ya da ufak tefek değişiklikler herhalde hocam?

A11 MIUI 12 hiç denemedim. KPSS süreci 2.5 ay süreceği için, o zaman hangi rom sürüm çıkarsa onu denerim artık. :)
Bildirimlerde vs değişiklikler var bunu miui 12.5 için hazırlık olarak düşünün
biliyorsunuz zaten xiaomi de değişiklik android yükseltmesi ile değil miui yükseltmesi ile oluyor
ama benim miui 12.0.3.0 da en nefret ettiğim şey şuydu yeni kontrol merkezi ekran yatayken açınca bir bug oluşuyordu vs üst kısımdaki şebeke wifi kısmı gidiyordu aç kapa yapınca düzeliyordu vs

Nobita Nobi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doraemon
Cihazım
POCO X3
Konular
16
musdi27 hocam bu romda kaldırdığınız uygulamalar nelerdi daha önce yazmıştınız mesajınızı bulamadım
Hocam çok pardon konuya paldır küldür girdim ama nasıl pil hakkında görüşleriniz yeni kurdunuz sanırım ama iş yapar gibi mi sizce?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu