Eti butu kağıt üstünde iyi ama işlemcisi sorunlu maalesef. Optimizasyon sorunu her sürümde daha da fazla ortaya çıkıyor.Makinemizin eti butu belli arkadaşlar, her güncelleme ile çıktığı deliğe doğru geri gidiyor malesef
Çok anlaşılır bir video. Hadi anlamıyoruz da, bu Hintliler de videolarında hiçbir şey göstermiyorlar neredeyse. İnsan bir arayüzünde gezinir, akıcı olup olmadığını gösterir, ram kullanımını açar, kamera testi, stres testi, kısa bir pil testi falan yapar ya.Medyaları görmek için kayıt olmalısınızÇin romunun incelemesi
Ben kurdum hocam,launcherı da değiştirdim android 10 a göre uygulama açılış süresi 2-3milisaniye geç ama harici beğendim dediğim gibi ki ben temiz kurulum yapmadım gerisini siz düşününÇok anlaşılır bir video. Hadi anlamıyoruz da, bu Hintliler de videolarında hiçbir şey göstermiyorlar neredeyse. İnsan bir arayüzünde gezinir, akıcı olup olmadığını gösterir, ram kullanımını açar, kamera testi, stres testi, kısa bir pil testi falan yapar ya.
Ama onun yerine 5 dakika video çekip boyuna konuşuyorlar.
Bir farklılık yok ama herhalde 12.5 sürümü olmadığı için? Ya da ufak tefek değişiklikler herhalde hocam?Ben kurdum hocam,launcherı da değiştirdim android 10 a göre uygulama açılış süresi 2-3milisaniye geç ama harici beğendim dediğim gibi ki ben temiz kurulum yapmadım gerisini siz düşünün
Bildirimlerde vs değişiklikler var bunu miui 12.5 için hazırlık olarak düşününBir farklılık yok ama herhalde 12.5 sürümü olmadığı için? Ya da ufak tefek değişiklikler herhalde hocam?
A11 MIUI 12 hiç denemedim. KPSS süreci 2.5 ay süreceği için, o zaman hangi rom sürüm çıkarsa onu denerim artık.
Hocam çok pardon konuya paldır küldür girdim ama nasıl pil hakkında görüşleriniz yeni kurdunuz sanırım ama iş yapar gibi mi sizce?musdi27 hocam bu romda kaldırdığınız uygulamalar nelerdi daha önce yazmıştınız mesajınızı bulamadım
Kaldırmaktan ziyade devre dışı bırakıyorum ben. Onlar da şu anlık bunlar hocam:musdi27 hocam bu romda kaldırdığınız uygulamalar nelerdi daha önce yazmıştınız mesajınızı bulamadım