MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Benim board id sorun cikarmayan id idi ama mi flash ile rom atarken hata verdi ve brick oldu. Fazla güvenmeyin derim. :D

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Yani şey hocam bl ki kilitlersek o yöntem işe yarar mı demek istedim
Bl kilitli açık fark etmez hocam Brick Bricktir :) Unbrick Yöntemi board id 3 de geçersiz diğerlerinde sıkıntısız Unbrick olması lazım ancak denemekte fayda var

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Doğru söze ne hacet.. Tekrar geçmiş olsun hocam.
Teşekkürler hocam, acısı dün gibi taze :D
Öyle mi hocam geçmiş olsun ne zaman oldu
Hocam TWRP aracıyla TWRP flashlamistim global 12.0.3.0 sürümüne. TWRP hata vermeye başlayınca komple wipe denedim format data denedim ama hata verdi TWRP. Sonra OrangeFox son sürüm flashladım adb ile. Yine full wipe ve format data denedim bu sefer oldu gibi. Sonra istediğimi bulamayınca mi flash ile sadece clean all seçili şekilde global 12.0.3.0 fastboot sürümünü flashladim. Daha doğrusu flashlayamadim mi flash hata verdi. Cihaz fastboot moddaydi, pc cihazi görmeyince yeniden baslattim teli ve gitti komple. Hiçbir tepki vermedi, ışık, titreşim vs hiçbir tepki olmadi. Sonra 50 TL gibi bir fiyatla arka kapagi açtırdım. Kendim denedim ama olmadi, zarar gelmesin diye telefoncuya açtırdım. Daha sonra EDL moda sokup Merdanov hocamin dünyalar harikası unbrick rehberini uyguladim ve kurtardim cihazı. Ne kadar teşekkür etsem azdır kendisine. Yakinimda olsa bir tepsi baklava alirim. :D

Üst Alt