- Adım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Cihazım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Konular
- 241
Daha da iyi olsun İnşallah hocam. Benimki de şu an bu şekilde ama benim pil %100'den %97'ye anında iniyor.
Sizin süre iyi hocam maşallahDaha da iyi olsun İnşallah hocam. Benimki de şu an bu şekilde ama benim pil %100'den %97'ye anında iniyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam telefon hakkında kısmından test menüsüne geçince açılıyor genelde otomatik bluetooth. Global sürümde de öyle. Test için bütün özellikler açılıyor sanırım.Sizin süre iyi hocam maşallah
Beni biraz üzdü gibi ryzen sizin yorumları görünce çok büyük hevesle kurdum zaten şu aralar format yapamam inşallah beni yolda bırakmaz bu ryzen.
Ayrıca bir bug daha keşfettim mesela ara ara Bluetooth'u kendiliğinden açtığını fark ettim bir ara band sürümüne bakarken oldu diğeri neden oldu görmedim
Anladım hocam teşekkürlerHocam telefon hakkında kısmından test menüsüne geçince açılıyor genelde otomatik bluetooth. Global sürümde de öyle. Test için bütün özellikler açılıyor sanırım.
2.9.0 benimki, 1.9 nereden çıktı?Metin hocam sizin board id 1.9 değilmiyidi ne ara 2.xxx oldu canı sıkıldı heralde board id in
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bende pixelle bu durumdayım hocam romu kurduğumdan beri aynı şarj 3. Gün bitiyor inşallah
Aynısı az önce geldi başıma.Hocam telefon hakkında kısmından test menüsüne geçince açılıyor genelde otomatik bluetooth. Global sürümde de öyle. Test için bütün özellikler açılıyor sanırım.
Uff hocam ben yanlış hatırladım sanırım global ler 1.29 çin 1.9 diye biliyorum ama 2.9.0 da tam sakat hocam2.9.0 benimki, 1.9 nereden çıktı?
2.23den sonrası sıkıntı hocam forumda yanlış hatırlamıyorsam Merdanov hocam unbrick konusunda paylaşmıştı.Uff hocam ben yanlış hatırladım sanırım global ler 1.29 çin 1.9 diye biliyorum ama 2.9.0 da tam sakat hocam
Aynen hocam acaba bl kapatınca çözülüyor mu çin model ise mecbur çin yüklücez ama şey bende trtools olması lazım hocam o halleder2.23den sonrası sıkıntı hocam forumda yanlış hatırlamıyorsam Merdanov hocam unbrick konusunda paylaşmıştı.