MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

Nobita Nobi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doraemon
Cihazım
POCO X3
Konular
16
Teşekkürler hocam, acısı dün gibi taze :D

Hocam TWRP aracıyla TWRP flashlamistim global 12.0.3.0 sürümüne. TWRP hata vermeye başlayınca komple wipe denedim format data denedim ama hata verdi TWRP. Sonra OrangeFox son sürüm flashladım adb ile. Yine full wipe ve format data denedim bu sefer oldu gibi. Sonra istediğimi bulamayınca mi flash ile sadece clean all seçili şekilde global 12.0.3.0 fastboot sürümünü flashladim. Daha doğrusu flashlayamadim mi flash hata verdi. Cihaz fastboot moddaydi, pc cihazi görmeyince yeniden baslattim teli ve gitti komple. Hiçbir tepki vermedi, ışık, titreşim vs hiçbir tepki olmadi. Sonra 50 TL gibi bir fiyatla arka kapagi açtırdım. Kendim denedim ama olmadi, zarar gelmesin diye telefoncuya açtırdım. Daha sonra EDL moda sokup Merdanov hocamin dünyalar harikası unbrick rehberini uyguladim ve kurtardim cihazı. Ne kadar teşekkür etsem azdır kendisine. Yakinimda olsa bir tepsi baklava alirim. :D
Hocam mi flash işlemi başlatır baslatmaz mi hata verdi hocam ve sonra kapağı nasıl kapattınız

StreX

from past to future
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
iPhone 15
Konular
240
Teşekkürler hocam, acısı dün gibi taze :D

Hocam TWRP aracıyla TWRP flashlamistim global 12.0.3.0 sürümüne. TWRP hata vermeye başlayınca komple wipe denedim format data denedim ama hata verdi TWRP. Sonra OrangeFox son sürüm flashladım adb ile. Yine full wipe ve format data denedim bu sefer oldu gibi. Sonra istediğimi bulamayınca mi flash ile sadece clean all seçili şekilde global 12.0.3.0 fastboot sürümünü flashladim. Daha doğrusu flashlayamadim mi flash hata verdi. Cihaz fastboot moddaydi, pc cihazi görmeyince yeniden baslattim teli ve gitti komple. Hiçbir tepki vermedi, ışık, titreşim vs hiçbir tepki olmadi. Sonra 50 TL gibi bir fiyatla arka kapagi açtırdım. Kendim denedim ama olmadi, zarar gelmesin diye telefoncuya açtırdım. Daha sonra EDL moda sokup Merdanov hocamin dünyalar harikası unbrick rehberini uyguladim ve kurtardim cihazı. Ne kadar teşekkür etsem azdır kendisine. Yakinimda olsa bir tepsi baklava alirim. :D
Geçmiş olsun hocam üzüldüm,dikkat etmek lazım bu arada mi flash hata verse de kabloyu sökmemekte fayda var mi flashı kapatıp tekrar baştan başlamak daha iyi bir seçenek olacaktır

musdi27 hocam ryzenden sonra whatsapp webe ulaşılamıyor sorunu başladı sizde de öyle mi

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Hocam mi flash işlemi başlatır baslatmaz mi hata verdi hocam ve sonra kapağı nasıl kapattınız
Hocam flash butonuna tikladim 3 4 saniye geçti hata verdi. Arka kapağı da B7000 ile yapıştırdım elimde vardı.
Geçmiş olsun hocam üzüldüm,dikkat etmek lazım bu arada mi flash hata verse de kabloyu sökmemekte fayda var mi flashı kapatıp tekrar baştan başlamak daha iyi bir seçenek olacaktır
Bunu keşke o zaman akıl etseydim hocam, neyse sağlık olsun :D

Nobita Nobi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doraemon
Cihazım
POCO X3
Konular
16
Hocam flash butonuna tikladim 3 4 saniye geçti hata verdi. Arka kapağı da B7000 ile yapıştırdım elimde vardı.

Hocam rom dosyası sıkıntılı olabilir çok üzüldüm açıkçası

StreX

from past to future
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
iPhone 15
Konular
240
O anki düşünce ile çektiniz biliyorum ama soğukkanlı olmak lazım
Nelere denk geldim bilseniz
32 dakikada yüklemeyi bitirdiğini bilirim mi flash'ın

Nobita Nobi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doraemon
Cihazım
POCO X3
Konular
16
Hocalarım ben ne zaman eu betaya şans versem beni yarı yolda bırakıyor pil olsun stabillik olsun acaba bu rom Nasıl

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
189

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131

MTevet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Resmi note 8
Konular
2
Bence de bu kadar takılmamak lazım ki, 1 saat bile eklemez ekran süresine.. Kısıtlamaları Tecrübe etmiş bir kullanıcı olarak Ben aksine hiç ellemiyorum hatta sürekli kullandığım uygulamaların pil Optimizasyonunu kapatıyorum, 7/24 çalışıyorlar. Oyun yoksa 10 saati görüyorum, cod mobile ile ortalama 7-9 saat arası.. Ne kadar oynadığıma bağlı olarak değişiyor.
Hocam rom ne şu aralar pil yönünden iyi rom arıyorum mıuı12 olarak

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Hocam rom ne şu aralar pil yönünden iyi rom arıyorum mıuı12 olarak
Eu stabil v12.0.3.0, Razer OS v12.0.3.0, Miuimix v12.0.3.0 bunlardan birini deneyebilirsiniz hocam.. Bunların hepsi stabil.. Birde MiNovo beta vardı o çok iyiydi batarya konusunda ancak sürümünü unuttum, uzun zaman oldu..

Üst Alt