MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Bunların hemen hepsi devre dışı hocam ama birkaçtanesi var hangi program ile devre dışı bıraktınız
Bazılarını Xiaomi ADB Fastboot Tools ile yaptım, geri kalanları Disable Application uygulaması ile (Play'de bulunuyor). :)

Bir de ben sık kullanmadığım her uygulamayı pil optimiasyonu kısmından kısıtladım. Hatta MIUI Hidden Settings uygulamasıyla sistem uygulamalarını bile pilde kısıtladım. Malum, 1 seneyi aşınca pil eskimeye başlıyor. Aklıma gelen pili iyileştiren ne yöntem varsa yapıyorum. :D

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Bazılarını Xiaomi ADB Fastboot Tools ile yaptım, geri kalanları Disable Application uygulaması ile (Play'de bulunuyor). :)

Bir de ben sık kullanmadığım her uygulamayı pil optimiasyonu kısmından kısıtladım. Hatta MIUI Hidden Settings uygulamasıyla sistem uygulamalarını bile pilde kısıtladım. Malum, 1 seneyi aşınca pil eskimeye başlıyor. Aklıma gelen pili iyileştiren ne yöntem varsa yapıyorum. :D
Pil optimizasyonundan whatsapp falan hariç ben de kısıtladım hocam hemen hemen aynı gibiyiz sadece birkaç işte güvenlik bileşeni vs aktif bende onu da yapamadım diye bırakmıştım en yakın zamanda onu da deneyeyim teşekkürler

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0

Hocam selamlar. Baya her şeyi kapatıp kısıtlıyorsunuz da günlük kullanımda ekran süresine ne kadar etki ediyor her şeyi kapatıp kısıtlamak? Ben Global ile hiçbir şeyi kısıtlamadan mobil veri wi-fi karışık yoğun kullanımda oyunsuz 8 saat alıyorum.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Hocam selamlar. Baya her şeyi kapatıp kısıtlıyorsunuz da günlük kullanımda ekran süresine ne kadar etki ediyor her şeyi kapatıp kısıtlamak? Ben Global ile hiçbir şeyi kısıtlamadan mobil veri wi-fi karışık yoğun kullanımda oyunsuz 8 saat alıyorum.
Bence de bu kadar takılmamak lazım ki, 1 saat bile eklemez ekran süresine.. Kısıtlamaları Tecrübe etmiş bir kullanıcı olarak Ben aksine hiç ellemiyorum hatta sürekli kullandığım uygulamaların pil Optimizasyonunu kapatıyorum, 7/24 çalışıyorlar. Oyun yoksa 10 saati görüyorum, cod mobile ile ortalama 7-9 saat arası.. Ne kadar oynadığıma bağlı olarak değişiyor.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
EU Stabil 12.0.3.0'te 10 saati görememiş ben bu yöntemlerle 12 saat civarını gördüm. Şöyle diyeyim hatta: sabah cihazı şarja taktım ama son şarj üzerinden 48 saat geçmek üzereydi ve %50 şarjdan %20 şarja 4.5 saat ekran süresi almıştım. :)

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
musdi27, Engin., StreX, dostlar bu kernel sürümleri yeni sürüm Magiske göre ayarlanıyor mu?
Valla hocam kernel zaten eski bir kernel değil,çok eski kernel yeni magisk ya da çok eski magisk ile yeni kernel sıkıntı olabilir ama genel olarak sıkıntı yarattığını görmedim de duymadım da

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
musdi27, Engin., StreX, dostlar bu kernel sürümleri yeni sürüm Magiske göre ayarlanıyor mu?
Magisk ile kerneller ayrı hocam. Eski Magisk yüklü olsa da cihaza uyumlu olan istediğiniz yeni bir kerneli kurabilirsiniz. Eski kernel olsa da yeni sürüm Magisk kurabilirsiniz. Yeni veya eski olmaları birbirlerini etkilemiyor. :) Sıkıntı genelde Android sürümüne uyumsuz Magisk veya kernel dolayısıyla olacaktır.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
StreX, musdi27, miuiPro v2 olan romda, kernel sonrası magisk hata veriyor, en az 20.4 kurun gibi.. O yüzden sormak istedim, sağolun. (:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
StreX, musdi27, miuiPro v2 olan romda, kernel sonrası magisk hata veriyor, en az 20.4 kurun gibi.. O yüzden sormak istedim, sağolun. (:
O sorun bende de oldu, modül kurarken özellikle. OFR vardı, TWRP 3.5.2 kurdum, TWRP üstünden Magisk'i flaşladım ve sorunsuz kullanmaya başladım. Belki recovery yüzündendir.

Üst Alt