MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Kendi deneyimime dayanarak konuşacak olursam son eu beta vasat hocam. Ayarlara giriyorsun orada bile kasıyor. Bildirim çubuğu yavaş yavaş açılıyor. Bildirim geliyor basıyorsun bildirime birden çöküyor sistem. Acayip bir şey.
Anlaşılan bir süre daha bekleyeceğiz 12.5 için.. Acelem yok :)

hknzkl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
Galeri de ve Google Fotoğraflar uygulamasında videolar ekrana simsiyah düşüyor, yani videoların içeriğinden bi kısım yok o kareciklerin içi simsiyah, kasmalar mevcut ve bol bol hata var, 12.5 sürümü değil bile ama bu sürümün üstüne gelen güncellemelerle düzelicektir tabii ama acele etmeyin derim, uygulamalara eskisinden geç giriyorum ve geçişler animasyonlar çok sıkıntılı, günlük kullanıma uygun bulmadım, bekleyin derim... Sound assistant gelmiş ve çok iyi, windowstaki gibi uygulamların seslerini ayrı ayrı ayarlayabiliyorsunuz, durum çubuğu indirmelerinde artık arkaplan hareket ediyor, diyelim bi video izliyorsunuz, durum çubuğunu indirdiğinizde arkaplan donuyordu artık arkaplanı bulanık halde hareket eder halde görebiliyoruz.

cuvany tekno yt

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cuvany tekno
Cihazım
redmi note 8
Konular
15
Hocam Türkçe dili varmı acaba

aksates

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
Redmi note 8
Konular
9
Galeri de ve Google Fotoğraflar uygulamasında videolar ekrana simsiyah düşüyor, yani videoların içeriğinden bi kısım yok o kareciklerin içi simsiyah, kasmalar mevcut ve bol bol hata var, 12.5 sürümü değil bile ama bu sürümün üstüne gelen güncellemelerle düzelicektir tabii ama acele etmeyin derim, uygulamalara eskisinden geç giriyorum ve geçişler animasyonlar çok sıkıntılı, günlük kullanıma uygun bulmadım, bekleyin derim... Sound assistant gelmiş ve çok iyi, windowstaki gibi uygulamların seslerini ayrı ayrı ayarlayabiliyorsunuz, durum çubuğu indirmelerinde artık arkaplan hareket ediyor, diyelim bi video izliyorsunuz, durum çubuğunu indirdiğinizde arkaplan donuyordu artık arkaplanı bulanık halde hareket eder halde görebiliyoruz.
Temiz kurulum yapmadığım da bende de aynı sorunlar vardı. Tekrar kurulum yaptım temiz kurulum. Herşeyi sildim. Şuan çok güzel. Belirgin bir donma yada hata yok.

ciwwano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 11s
Konular
51
Temiz kurulum yapmadığım da bende de aynı sorunlar vardı. Tekrar kurulum yaptım temiz kurulum. Herşeyi sildim. Şuan çok güzel. Belirgin bir donma yada hata yok.
Eu beta 21. Yani Android 11 için mi bunu söylediniz hocam.
İki sorum daha olacaktı,
1. Temiz kurulumu dahili hafızayı silmeden yapmam mümkün mü, zira benim rom dahili hafıza da duruyor.
2. Bu rom Eu stabil Android 10 a göre çok mu iyi. Yani yenilik açısından. Geçmeye değer mi sizce?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Eu beta 21. Yani Android 11 için mi bunu söylediniz hocam.
İki sorum daha olacaktı,
1. Temiz kurulumu dahili hafızayı silmeden yapmam mümkün mü, zira benim rom dahili hafıza da duruyor.
2. Bu rom Eu stabil Android 10 a göre çok mu iyi. Yani yenilik açısından. Geçmeye değer mi sizce?
21.1.6 sürümü A11'in ilk sürümü. Geçmenizi tavsiye etmem. Geçmeyi düşünürseniz de romu hafıza kartına atın, dosyalarınızın yedeğini alın ve ilk sayfadaki anlatımla geçin. Sorunlu bir sürüm olduğu için geçişi de biraz değişik.

efekcr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
An itibariyle sıfırdan temiz bir şekilde kurmuş bulunmaktayım. Bu güncelleme MIUI 12 arkadaşlar, 12.5' Ocak ortası yada sonuna doğru yayınlanacak. Genel olarak önceki MIUI 12'lere göre bana çok daha stabil geldi. Tabii ki bir kaç bug var olumlu/olumsuz yönleriyle bunları paylaşacağım;

- Durum çubuğundaki VoWifi, çekim gücü ve Wifi ikonları eskiye oranla büyümüş. Taşma söz konusu.
- Blur yani transparan efekt bildirim ve kontrol merkezi panelinde ilk kez istikrarlı çalışıyor. Arkaplanda yer alan sahne herhangi bir sokma olmadan canlı bir şekilde hareket ediyor.
- Android Gestrure Navigasyon Pill sorunsuz çalışıyor..
- Bluetooth ve 3.5mm kulaklık ses çıkışlarına bir şekilde güncelleme yapmışlar gibi geldi bana. Sesler daha yüksek tok çıkıyor.
- Global animasyon ikonları çalışmıyor.
- Magisk SafetyNet önceki EU'larda sıkıntısız çalışırken maalesef bunda çalışmıyor.
- Google Play Store sertifikasız görünüyor.
- Netflix L1 sertifikası L3'e dönüşmüş durumda.
- Bluetooth kodeğinde yalnızca SBC kullanmaya izin veriliyor. AAC ve daha üstü seçeceğiniz geliştirici seçenekleri de çalışmıyor.
- Bildirim panelinde sürekli "sim etkinleştirme hizmeti bilgi alınıyor" yazısı görünüp kayboluyor.

Şimdilik gözüme çarpan detaylar bunlar. Google Play sertifika, Netflix L1 ve SafetyNet ve Sim etkinleştirme hizmeti bilgi alınıyor sorunları için çözüm bulanlardan yardım rica ediyorum.

Üst Alt