Telefonunu biri çalar da, twrp üzerinden sıfırlayıp farklı rom kurup kullanır diye dosyaları şifreleme yapıyor. Kullanım dışı kalsın diyeŞifreleme ne oluyor biri beni aydınlata bilir mi lütfen![]()
Yazılım konusunda xiaomi çok kötü hocam. Arrow os ya da herhangi bir android r aosp kurun keyfinize bakın bence eğer miui aşkı yoksa içinizdeDostlar ben sıfırlama yapmadan verileri direk güncelledim ama keşke güncellemeseydim. antutu 155k olmuş bi önceki 176k idi inş düzelir pil de aynı şekil ben de kötü oldu
O kadar animasyonlu rom 665 de çalıştığına dua etmemiz lazım bence pili yutuyor animasyonlar birazDostlar ben sıfırlama yapmadan verileri direk güncelledim ama keşke güncellemeseydim. antutu 155k olmuş bi önceki 176k idi inş düzelir pil de aynı şekil ben de kötü oldu
Octavi OSAndroid 11 MIUI 12 bu kadar yeter bana. Kurduğum zamandan beri kanser oldum. AOSP ile yağ gibi akmak istiyorum fakat önemli bir sorun var. Bazı AOSP'larda örneğin Evo X 5.2 sürümünde başka bir şarj kablosu kullandığımda çok yavaş doluyordu. Bu sorunun olmadığı ve akıcı tercihen GAPPS dahil güzel bi AOSP rom öneriniz var mı dostlar? StreX GODfloky Metin
Descendant yükleyebilirsiniz hocam, octavi osta güzelAndroid 11 MIUI 12 bu kadar yeter bana. Kurduğum zamandan beri kanser oldum. AOSP ile yağ gibi akmak istiyorum fakat önemli bir sorun var. Bazı AOSP'larda örneğin Evo X 5.2 sürümünde başka bir şarj kablosu kullandığımda çok yavaş doluyordu. Bu sorunun olmadığı ve akıcı tercihen GAPPS dahil güzel bi AOSP rom öneriniz var mı dostlar? StreX GODfloky Metin
bende telefonu sıfırlayacağımda Descendant yada Octavi OS da ARAMA kaydetme özelliği var mı acaba birisi aradığında gelen aramalar kaydediliyor mu ?Descendant yükleyebilirsiniz hocam, octavi osta güzel
Yok diye biliyorum hocam yanlış bilgilendirmek istemem ama yoksa da magisk kurup modül flaşlayarak arama kaydetme uygulaması ekleyebilirsinizbende telefonu sıfırlayacağımda Descendant yada Octavi OS da ARAMA kaydetme özelliği var mı acaba birisi aradığında gelen aramalar kaydediliyor mu ?
teşekkürler,Yok diye biliyorum hocam yanlış bilgilendirmek istemem ama yoksa da magisk kurup modül flaşlayarak arama kaydetme uygulaması ekleyebilirsiniz