MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

Deve

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
xiaomiredminot8
Konular
1
Şifreleme ne oluyor biri beni aydınlata bilir mi lütfen :)

kahrejgd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi 6A/N8
Konular
8
Dostlar ben sıfırlama yapmadan verileri direk güncelledim ama keşke güncellemeseydim. antutu 155k olmuş bi önceki 176k idi inş düzelir pil de aynı şekil ben de kötü oldu

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Şifreleme ne oluyor biri beni aydınlata bilir mi lütfen :)
Telefonunu biri çalar da, twrp üzerinden sıfırlayıp farklı rom kurup kullanır diye dosyaları şifreleme yapıyor. Kullanım dışı kalsın diye

GODfloky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
163
Dostlar ben sıfırlama yapmadan verileri direk güncelledim ama keşke güncellemeseydim. antutu 155k olmuş bi önceki 176k idi inş düzelir pil de aynı şekil ben de kötü oldu
Yazılım konusunda xiaomi çok kötü hocam. Arrow os ya da herhangi bir android r aosp kurun keyfinize bakın bence eğer miui aşkı yoksa içinizde :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O kadar animasyonlu rom 665 de çalıştığına dua etmemiz lazım bence pili yutuyor animasyonlar biraz

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Android 11 MIUI 12 bu kadar yeter bana. Kurduğum zamandan beri kanser oldum. AOSP ile yağ gibi akmak istiyorum fakat önemli bir sorun var. Bazı AOSP'larda örneğin Evo X 5.2 sürümünde başka bir şarj kablosu kullandığımda çok yavaş doluyordu. Bu sorunun olmadığı ve akıcı tercihen GAPPS dahil güzel bi AOSP rom öneriniz var mı dostlar? StreX GODfloky Metin

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Android 11 MIUI 12 bu kadar yeter bana. Kurduğum zamandan beri kanser oldum. AOSP ile yağ gibi akmak istiyorum fakat önemli bir sorun var. Bazı AOSP'larda örneğin Evo X 5.2 sürümünde başka bir şarj kablosu kullandığımda çok yavaş doluyordu. Bu sorunun olmadığı ve akıcı tercihen GAPPS dahil güzel bi AOSP rom öneriniz var mı dostlar? StreX GODfloky Metin
Octavi OS

GODfloky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
163
Descendant yükleyebilirsiniz hocam, octavi osta güzel

themay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
Descendant yükleyebilirsiniz hocam, octavi osta güzel
bende telefonu sıfırlayacağımda Descendant yada Octavi OS da ARAMA kaydetme özelliği var mı acaba birisi aradığında gelen aramalar kaydediliyor mu ?

GODfloky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
163
bende telefonu sıfırlayacağımda Descendant yada Octavi OS da ARAMA kaydetme özelliği var mı acaba birisi aradığında gelen aramalar kaydediliyor mu ?
Yok diye biliyorum hocam yanlış bilgilendirmek istemem ama yoksa da magisk kurup modül flaşlayarak arama kaydetme uygulaması ekleyebilirsiniz

Üst Alt