MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Hocam rom bi tanışsaydı sizle ayrılık erken olmuş :D
Kurucam hocam arşivime ekledim zaten. Beğendim aslında akıcı özelleştirmesi yeterli güzel bi romdu. Sadece psikolojikmen cihazı normal hale getirip biraz daha öyle takılma dönemine geldim. Kafam atınca ilk Octavi'yi kurucam. :D

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Android 11 MIUI 12 bu kadar yeter bana. Kurduğum zamandan beri kanser oldum. AOSP ile yağ gibi akmak istiyorum fakat önemli bir sorun var. Bazı AOSP'larda örneğin Evo X 5.2 sürümünde başka bir şarj kablosu kullandığımda çok yavaş doluyordu. Bu sorunun olmadığı ve akıcı tercihen GAPPS dahil güzel bi AOSP rom öneriniz var mı dostlar? StreX GODfloky Metin
Ben Aosp olarak Msm Xtended Martin Coulon der geçerim..
Bu arada dayanamadım Miui kurdum ancak 11 değil 10 ile devam ediyorum.. Buçuk gelsin geçerim büyük ihtimalle.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Ben Aosp olarak Msm Xtended Martin Coulon der geçerim..
Bu arada dayanamadım Miui kurdum ancak 11 değil 10 ile devam ediyorum.. Buçuk gelsin geçerim büyük ihtimalle.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kendi deneyimime dayanarak konuşacak olursam son eu beta vasat hocam. Ayarlara giriyorsun orada bile kasıyor. Bildirim çubuğu yavaş yavaş açılıyor. Bildirim geliyor basıyorsun bildirime birden çöküyor sistem. Acayip bir şey.

Theorem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
discovery
Konular
0
Şu an kullanıyorum, forumda silinince sıkıntı çıkarmayan uygulamaları kaldırdım, ayrıca animasyonları 0.5 yaptım geliştirici seçeneklerinden, kasma yok

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-01-09-20-46-18-957_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2021-01-09-20-46-18-957_com.miui.securitycenter.jpg
    289 KB · Görüntüleme: 30
Üst Alt