MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
An itibariyle sıfırdan temiz bir şekilde kurmuş bulunmaktayım. Bu güncelleme MIUI 12 arkadaşlar, 12.5' Ocak ortası yada sonuna doğru yayınlanacak. Genel olarak önceki MIUI 12'lere göre bana çok daha stabil geldi. Tabii ki bir kaç bug var olumlu/olumsuz yönleriyle bunları paylaşacağım;

- Durum çubuğundaki VoWifi, çekim gücü ve Wifi ikonları eskiye oranla büyümüş. Taşma söz konusu.
- Blur yani transparan efekt bildirim ve kontrol merkezi panelinde ilk kez istikrarlı çalışıyor. Arkaplanda yer alan sahne herhangi bir sokma olmadan canlı bir şekilde hareket ediyor.
- Android Gestrure Navigasyon Pill sorunsuz çalışıyor..
- Bluetooth ve 3.5mm kulaklık ses çıkışlarına bir şekilde güncelleme yapmışlar gibi geldi bana. Sesler daha yüksek tok çıkıyor.
- Global animasyon ikonları çalışmıyor.
- Magisk SafetyNet önceki EU'larda sıkıntısız çalışırken maalesef bunda çalışmıyor.
- Google Play Store sertifikasız görünüyor.
- Netflix L1 sertifikası L3'e dönüşmüş durumda.
- Bluetooth kodeğinde yalnızca SBC kullanmaya izin veriliyor. AAC ve daha üstü seçeceğiniz geliştirici seçenekleri de çalışmıyor.
- Bildirim panelinde sürekli "sim etkinleştirme hizmeti bilgi alınıyor" yazısı görünüp kayboluyor.

Şimdilik gözüme çarpan detaylar bunlar. Google Play sertifika, Netflix L1 ve SafetyNet ve Sim etkinleştirme hizmeti bilgi alınıyor sorunları için çözüm bulanlardan yardım rica ediyorum.
1.Zaten Miui 12 olduğunu Belirttik
2.Vowifi ikonu değişimi bilinen bir şey hata değil çin romunda da böyle xiaomi ile alakalı.
3.Safety Net düzgün çalışıyor,magisk varsa play store dan google servislerini gizleyip play store verilerini temizleyip tekrar deneyin.
4.Google play bir önceki maddedekileri yaparsanız sertifikalı gözükecek.
5.Netflix L1 Kendim denedim.

efekcr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
2.Vowifi ikonu değişimi bilinen bir şey hata değil çin romunda da böyle xiaomi ile alakalı.
3.Safety Net düzgün çalışıyor,magisk varsa play store dan google servislerini gizleyip play store verilerini temizleyip tekrar deneyin.
Sağolun, dediklerinizi deneyip yazacağım. Bir de SIM etkinleştirme bildirimini nasıl çözerim? Arka planda da çalışmasını istemiyorum? StreX EU için kullandığınız sorunsuz bootloop sorunu yaşatmayan Bloatware temizleme yönteminiz var mı?

Son düzenleme:

ciwwano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 11s
Konular
51
21.1.6 sürümü A11'in ilk sürümü. Geçmenizi tavsiye etmem. Geçmeyi düşünürseniz de romu hafıza kartına atın, dosyalarınızın yedeğini alın ve ilk sayfadaki anlatımla geçin. Sorunlu bir sürüm olduğu için geçişi de biraz değişik.
Teşekkürler
Sağolun, dediklerinizi deneyip yazacağım. Bir de SIM etkinleştirme bildirimini nasıl çözerim? Arka planda da çalışmasını istemiyorum? StreX EU için kullandığınız sorunsuz bootloop sorunu yaşatmayan Bloatware temizleme yönteminiz var mı?
Daha önce rom yüklediğim de sim etkinleştirme bildirimini kaldırmak için yanlış hatırlamıyorsam bu eklentiyi önermişlerdi. Yükleme modundan yükleyin
Ama romu uza uyar mı sorun çıkarır mı emin değilim.

Ekli dosyalar

• MiActivateServices-Uninstaller_20200412.zip
    1.002,3 KB · Görüntüleme: 4

efekcr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Dediklerinizi yaptım, düzeldi. Sağolun, varolun. clap~~clap~~clap~~clap~~

LaurenceBarnes

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
Hocam bu 21.1.6 benim note 8 de hata veriyor diğer romlarda sıkıntı olmadı ama bunda hata veriyor

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Hocam bu 21.1.6 benim note 8 de hata veriyor diğer romlarda sıkıntı olmadı ama bunda hata veriyor
21.1.6 sürümü sorunlu çünkü. İlk A11 sürümü olduğu için henüz günlük kullanıma da uygun değil.

websaylon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fatih
Cihazım
note 8
Konular
0
21.1.6 sürümü için kernel öneriniz varmı link ile birlikte

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

kahrejgd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi 6A/N8
Konular
8
pil düzeldi 11 saate yakın oldu eskisinden daha iyi hatta antutu test etmedim ama kasma sorunu sıfırlamadan sonra düzeldi 2 güncelleme sonra cilllop gibi olucak gibi geldi

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
pil düzeldi 11 saate yakın oldu eskisinden daha iyi hatta antutu test etmedim ama kasma sorunu sıfırlamadan sonra düzeldi 2 güncelleme sonra cilllop gibi olucak gibi geldi
İnşallah öyledir hocam. Xiaomi bu, güven olmuyor da. :D

Üst Alt