- Adım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Cihazım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Konular
- 241
- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #2.781
1.Zaten Miui 12 olduğunu BelirttikAn itibariyle sıfırdan temiz bir şekilde kurmuş bulunmaktayım. Bu güncelleme MIUI 12 arkadaşlar, 12.5' Ocak ortası yada sonuna doğru yayınlanacak. Genel olarak önceki MIUI 12'lere göre bana çok daha stabil geldi. Tabii ki bir kaç bug var olumlu/olumsuz yönleriyle bunları paylaşacağım;
- Durum çubuğundaki VoWifi, çekim gücü ve Wifi ikonları eskiye oranla büyümüş. Taşma söz konusu.
- Blur yani transparan efekt bildirim ve kontrol merkezi panelinde ilk kez istikrarlı çalışıyor. Arkaplanda yer alan sahne herhangi bir sokma olmadan canlı bir şekilde hareket ediyor.
- Android Gestrure Navigasyon Pill sorunsuz çalışıyor..
- Bluetooth ve 3.5mm kulaklık ses çıkışlarına bir şekilde güncelleme yapmışlar gibi geldi bana. Sesler daha yüksek tok çıkıyor.
- Global animasyon ikonları çalışmıyor.
- Magisk SafetyNet önceki EU'larda sıkıntısız çalışırken maalesef bunda çalışmıyor.
- Google Play Store sertifikasız görünüyor.
- Netflix L1 sertifikası L3'e dönüşmüş durumda.
- Bluetooth kodeğinde yalnızca SBC kullanmaya izin veriliyor. AAC ve daha üstü seçeceğiniz geliştirici seçenekleri de çalışmıyor.
- Bildirim panelinde sürekli "sim etkinleştirme hizmeti bilgi alınıyor" yazısı görünüp kayboluyor.
Şimdilik gözüme çarpan detaylar bunlar. Google Play sertifika, Netflix L1 ve SafetyNet ve Sim etkinleştirme hizmeti bilgi alınıyor sorunları için çözüm bulanlardan yardım rica ediyorum.
2.Vowifi ikonu değişimi bilinen bir şey hata değil çin romunda da böyle xiaomi ile alakalı.
3.Safety Net düzgün çalışıyor,magisk varsa play store dan google servislerini gizleyip play store verilerini temizleyip tekrar deneyin.
4.Google play bir önceki maddedekileri yaparsanız sertifikalı gözükecek.
5.Netflix L1 Kendim denedim.