MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

wborland

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tobias
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Avukat
Konular
2
Hocam, MIUI 12 özellikler açısından bu kadar iyi olmasa EU stabile geçerdim ama şimdi bırakmak kolay değil. AOSP tamam çok daha hızlı ama saçma sapan eksiklikleri var ve cihazın tam potansiyelini vermiyor. :(

EU İnşallah sıkıntısızdır bu sürümde. :)

Eu da bu sürümü bilmem ama 20.8.13 sürümü mukemmel diyebilirim..Su an hint 11.0.5.0 ın en buyuk fanlarından biri olan ben bu sürüme bayıldım.Akıcılık olarak aynı Hint gibi ancak batarya tabi tüm 12 romlarda oldugu gibi biraz kötü... 20.8.27 yi simdi gordum henuz yuklemedim ancak Redmi Note 8 için stable sürüm eylül ayının ilk haftalarında artık gelir diyorum.Çünkü gercekten olay bitmiş..

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Eu da bu sürümü bilmem ama 20.8.13 sürümü mukemmel diyebilirim..Su an hint 11.0.5.0 ın en buyuk fanlarından biri olan ben bu sürüme bayıldım.Akıcılık olarak aynı Hint gibi ancak batarya tabi tüm 12 romlarda oldugu gibi biraz kötü... 20.8.27 yi simdi gordum henuz yuklemedim ancak Redmi Note 8 için stable sürüm eylül ayının ilk haftalarında artık gelir diyorum.Çünkü gercekten olay bitmiş..
Yakındır kararlı sürüm hocam. 2.8.27 daha dün gece yayınlandı ve hemen kurdum (zorunda kaldım esasen). Akıcılığı da pili de güzel. :)

brahindul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Polat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Yakındır kararlı sürüm hocam. 2.8.27 daha dün gece yayınlandı ve hemen kurdum (zorunda kaldım esasen). Akıcılığı da pili de güzel. :)
PA kollarını açmış sizi bekliyor :) miui'den sıkılırsanız kesinlikle ilk tercihiniz olsun. hala en ufak bir sıkıntıya rastlamadım.

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
Artık dayanamıyorum :D 11 eu stabilden son 12 betaya geçmek istiyorum sürekli rom değiştiren biri değilim artık ama miui 12yi denemek istiyorum. Sizce gecmeli miyim? Romun akıcılığı ve pil durumu nasıl şuan? Günlük kullanım için uygun mu? Yardımcı olursanız sevinirim indiriyorum şuan ama olumsuz yorum gelirse silerim :D

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Artık dayanamıyorum :D 11 eu stabilden son 12 betaya geçmek istiyorum sürekli rom değiştiren biri değilim artık ama miui 12yi denemek istiyorum. Sizce gecmeli miyim? Romun akıcılığı ve pil durumu nasıl şuan? Günlük kullanım için uygun mu? Yardımcı olursanız sevinirim indiriyorum şuan ama olumsuz yorum gelirse silerim :D
pil hic iyi degil hocam :)

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım