bana göre her hafta daha da optimize oluyor pilde de biraz da olsa gelişme var sonuçta beta arayüz zaten akıcı fakat yeni bildirim paneli arada kasıyor akıcılık istiyorsanız eski bildirim panelini kullanın derimŞu an rom iniyor bakalım nasıl bişey pilde düzelme varmı arayüz akıyormu
Eşime Kurdum az önce her şeyi çok iyi güzel de Global karanlık modu kapat seçeneği yok karanlık modu aktif etsen tüm uygulamalar karanlık oluyor kapatmak istesen tek tek yapmak zorunda kalıyoruz ben Büyük Masik rom hayranıyım Eu betayı baz alıyor ama Eudan daha büyük işler başarıyorbana göre her hafta daha da optimize oluyor pilde de biraz da olsa gelişme var sonuçta beta arayüz zaten akıcı fakat yeni bildirim paneli arada kasıyor akıcılık istiyorsanız eski bildirim panelini kullanın derim
4.5G, 4G ve LTE aynı şey zaten. Aynı teknoloji, farklı isimler.bende lte falan görünmüyor 4.5 g 3g birde gsm var sadece roma geçtim ama önceden görünüyordu ama
Nasil denedin mi? Bi onceki haftanin betasinda pil omru cok kisalmistiŞu an rom iniyor bakalım nasıl bişey pilde düzelme varmı arayüz akıyormu
Eşime kurdum hocam o kullanıyor şu anlık bir şikayeti yokNasil denedin mi? Bi onceki haftanin betasinda pil omru cok kisalmisti