MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

Derubermensch

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fahri
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
7
Arkadaslar miui custom romlarda ses arttirmak icin build.prop ayarlari vardi. Neredeyse aosp ses seviyesine getiriyordu forumda aradim bulamadim yonlendirebilecek olan var mi??

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
Arkadaslar miui custom romlarda ses arttirmak icin build.prop ayarlari vardi. Neredeyse aosp ses seviyesine getiriyordu forumda aradim bulamadim yonlendirebilecek olan var mi??
Root hakkını elde ettikten sonra, buildproba root hakkı ver, programı açtıktan sonra arama kısmına region yazarak arama yap, gelen pencerede PL uzantılı olan ayara tıkla ve büyük harflerle TR yap-kaydet, sağ üstten reboot yap. Bu kadar...

Son düzenleme:

Derubermensch

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fahri
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
7
Root hakkını elde ettikten sonra, buildproba root hakkı ver, programı açtıktan sonra arama kısmına region yazarak arama yap, gelen pencerede PL uzantılı olan ayara tıkla ve büyük harflerle TR yap-kaydet, sağ üstten reboot yap. Bu kadar...
Cok tesekkurler

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
20.8.27 betayı indiriyorum şu an. Kaşık canımı sıktıktan sonra Bliss ROM kurdum ama Bliss rom da hiç olmamış mübarek.

Yarım saat inmesine. 1 saat içinde İnşallah kurduğuma dair yazarım. :)

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
20.8.27 betayı indiriyorum şu an. Kaşık canımı sıktıktan sonra Bliss ROM kurdum ama Bliss rom da hiç olmamış mübarek.

Yarım saat inmesine. 1 saat içinde İnşallah kurduğuma dair yazarım. :)
Çil yavrusu gibi dağttı bizi Masik, ben de güvenilir limanım Hint 11.0.5.0 dayım şu an. Neme gerek...
(:|

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Çil yavrusu gibi dağttı bizi Masik, ben de güvenilir limanım Hint 11.0.5.0 dayım şu an. Neme gerek...
(:|
Hocam, MIUI 12 özellikler açısından bu kadar iyi olmasa EU stabile geçerdim ama şimdi bırakmak kolay değil. AOSP tamam çok daha hızlı ama saçma sapan eksiklikleri var ve cihazın tam potansiyelini vermiyor. :(

EU İnşallah sıkıntısızdır bu sürümde. :)

teomanonal

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teoman
Cihazım
Poco x6
Meslek
Memur
Konular
12
Hocam, MIUI 12 özellikler açısından bu kadar iyi olmasa EU stabile geçerdim ama şimdi bırakmak kolay değil. AOSP tamam çok daha hızlı ama saçma sapan eksiklikleri var ve cihazın tam potansiyelini vermiyor. :(

EU İnşallah sıkıntısızdır bu sürümde. :)
Eu iyidir hocam, ancak bana Hint yetiyor, makine delirdi şu an, sağa sola zıplıyor :)

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Bliss rom cihazın içine edecekti ki son anda çözüm bulup hemen EU roma geçtim. Ve bu son sürüm ile cihaz çok akıcı oldu. Kontrol merkezi bile çok rahat iniyor. Açıkçası stabil diyebilirim. Masik kadar özelleştirmesi yok ama bu hâliyle de harika. MIUI 12 denemek isteyenlere öneririm. Ama yine de beta olduğunu bilin yani, sonradan sorun çıkarsa bilmiyorum. :D

Üst Alt