Açtım hocam açılıyor ama kapanmiyordu yeniden başlatınca kendine geldiana ekrandan ve kilit ekranı ayarlarından açtınız mı
Pil performansı kötü değil ama bekleme süresini nedense saymıyor cihaz. Saatlerce ekran kapalı kaldı ama hepi topu 1 saat cihazın ekranı kapalı gibi gösteriyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ben de gösteriyor hocam ayrıca iyi ekran süresi almışsınız. Daha 58 var benimkinin şarjı sizin kadar aktif kullanmadığım için yarını çıkarır heralde
Maşallah hocam benimkinde bir şey var heralde diye düşünmeye başladım sizinkini görünce mutlaka yapın dediğiniz bir ayar falan var mı acaba?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Miui 12 çıktığından beri her sürümünü kullandım pili en iyi olan sürüm net olarak bu
Harici bir ayar yapmıyorum hocam debloat vs ancak ayarlardan otomatik başlat seçeneğinden WhatsApp falan hariç hepsini kapatıyorumMaşallah hocam benimkinde bir şey var heralde diye düşünmeye başladım sizinkini görünce mutlaka yapın dediğiniz bir ayar falan var mı acaba?
Buna geçerken sıfırdan geçtim ben de. Tarayıcı konusundaysa 12 için bir şey diyemem henüz denemedim ama 11de chrome kadar zorluyordu neredeyse kendi tarayıcısı. Brave browsera geçtim chromium altyapısı kullanıyor chrome hissiyati veriyor böylelikle ve uzun süre chrome kullandığım için pek yabancılık çekmiyorum. Otomatik başlatı ben de çoğu cihaz için kapattim da bildirim gelmesini istediğim 3-5 uygulama var onları açık bırakıyorum bir de mifit açık oluyor genelde. Oyun olarak coc var bir tek yillardir oynadığım baska bir şey yok. Genel olarak memnun kaldım diyebilirim beta diye cekiniyordum inşallah daha da iyilestirirler.Harici bir ayar yapmıyorum hocam debloat vs ancak ayarlardan otomatik başlat seçeneğinden WhatsApp falan hariç hepsini kapatıyorum
Hemen hemen her bildirim de kapalı işte n11 hepsi burada vs özellikle
Ek olarak Tarayıcı çok ciddi anlamda fark ediyor ben normalde Chrome kullanıyordum, Xiaomi'nin kendi tarayıcısına döndüm pili hem daha az harcıyor hem de kendi reklam engelleme sistemi var
Son olarak bir de eğer rom çok şiştiyse falan(bu sürüm için konuşmuyorum) sıfırlama ve yapacaksam mi flash ile global rom flaşlayıp sonra eu kuruyorum
Eu beta ilk sürümden bu yana çok yol katetti hocam ilk miui 12 20.6.17 idi hem kasıyordu hem pil kötüydüBuna geçerken sıfırdan geçtim ben de. Tarayıcı konusundaysa 12 için bir şey diyemem henüz denemedim ama 11de chrome kadar zorluyordu neredeyse kendi tarayıcısı. Brave browsera geçtim chromium altyapısı kullanıyor chrome hissiyati veriyor böylelikle ve uzun süre chrome kullandığım için pek yabancılık çekmiyorum. Otomatik başlatı ben de çoğu cihaz için kapattim da bildirim gelmesini istediğim 3-5 uygulama var onları açık bırakıyorum bir de mifit açık oluyor genelde. Oyun olarak coc var bir tek yillardir oynadığım baska bir şey yok. Genel olarak memnun kaldım diyebilirim beta diye cekiniyordum inşallah daha da iyilestirirler.