MIUI 12 [Android 11] Redmi Note 8 Xiaomi Eu Beta Rom 21.5.20 Ota Update

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
Çift tıkla ekran uyandırma çalışıyor ama ekran kapatma çalışmıyor bende

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Pil performansı kötü değil ama bekleme süresini nedense saymıyor cihaz. Saatlerce ekran kapalı kaldı ama hepi topu 1 saat cihazın ekranı kapalı gibi gösteriyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
Pil performansı kötü değil ama bekleme süresini nedense saymıyor cihaz. Saatlerce ekran kapalı kaldı ama hepi topu 1 saat cihazın ekranı kapalı gibi gösteriyor.

Ben de gösteriyor hocam ayrıca iyi ekran süresi almışsınız. Daha 58 var benimkinin şarjı sizin kadar aktif kullanmadığım için yarını çıkarır heralde

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241

Ben de gösteriyor hocam ayrıca iyi ekran süresi almışsınız. Daha 58 var benimkinin şarjı sizin kadar aktif kullanmadığım için yarını çıkarır heralde

Miui 12 çıktığından beri her sürümünü kullandım pili en iyi olan sürüm net olarak bu

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25

Miui 12 çıktığından beri her sürümünü kullandım pili en iyi olan sürüm net olarak bu
Maşallah hocam benimkinde bir şey var heralde diye düşünmeye başladım sizinkini görünce :D mutlaka yapın dediğiniz bir ayar falan var mı acaba?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Maşallah hocam benimkinde bir şey var heralde diye düşünmeye başladım sizinkini görünce :D mutlaka yapın dediğiniz bir ayar falan var mı acaba?
Harici bir ayar yapmıyorum hocam debloat vs ancak ayarlardan otomatik başlat seçeneğinden WhatsApp falan hariç hepsini kapatıyorum
Hemen hemen her bildirim de kapalı işte n11 hepsi burada vs özellikle
Ek olarak Tarayıcı çok ciddi anlamda fark ediyor ben normalde Chrome kullanıyordum, Xiaomi'nin kendi tarayıcısına döndüm pili hem daha az harcıyor hem de kendi reklam engelleme sistemi var
Son olarak bir de eğer rom çok şiştiyse falan(bu sürüm için konuşmuyorum) sıfırlama ve yapacaksam mi flash ile global rom flaşlayıp sonra eu kuruyorum
Birde sizde fark ettiğim şebeke sinyali düşük baz istasyonu uzaksa cihaz onun içinde fazladan sinyal alabilmek için şarj harcıyor olabilir

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
Harici bir ayar yapmıyorum hocam debloat vs ancak ayarlardan otomatik başlat seçeneğinden WhatsApp falan hariç hepsini kapatıyorum
Hemen hemen her bildirim de kapalı işte n11 hepsi burada vs özellikle
Ek olarak Tarayıcı çok ciddi anlamda fark ediyor ben normalde Chrome kullanıyordum, Xiaomi'nin kendi tarayıcısına döndüm pili hem daha az harcıyor hem de kendi reklam engelleme sistemi var
Son olarak bir de eğer rom çok şiştiyse falan(bu sürüm için konuşmuyorum) sıfırlama ve yapacaksam mi flash ile global rom flaşlayıp sonra eu kuruyorum
Buna geçerken sıfırdan geçtim ben de. Tarayıcı konusundaysa 12 için bir şey diyemem henüz denemedim ama 11de chrome kadar zorluyordu neredeyse kendi tarayıcısı. Brave browsera geçtim chromium altyapısı kullanıyor chrome hissiyati veriyor böylelikle ve uzun süre chrome kullandığım için pek yabancılık çekmiyorum. Otomatik başlatı ben de çoğu cihaz için kapattim da bildirim gelmesini istediğim 3-5 uygulama var onları açık bırakıyorum bir de mifit açık oluyor genelde. Oyun olarak coc var bir tek yillardir oynadığım baska bir şey yok. Genel olarak memnun kaldım diyebilirim beta diye cekiniyordum inşallah daha da iyilestirirler.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Buna geçerken sıfırdan geçtim ben de. Tarayıcı konusundaysa 12 için bir şey diyemem henüz denemedim ama 11de chrome kadar zorluyordu neredeyse kendi tarayıcısı. Brave browsera geçtim chromium altyapısı kullanıyor chrome hissiyati veriyor böylelikle ve uzun süre chrome kullandığım için pek yabancılık çekmiyorum. Otomatik başlatı ben de çoğu cihaz için kapattim da bildirim gelmesini istediğim 3-5 uygulama var onları açık bırakıyorum bir de mifit açık oluyor genelde. Oyun olarak coc var bir tek yillardir oynadığım baska bir şey yok. Genel olarak memnun kaldım diyebilirim beta diye cekiniyordum inşallah daha da iyilestirirler.
Eu beta ilk sürümden bu yana çok yol katetti hocam ilk miui 12 20.6.17 idi hem kasıyordu hem pil kötüydü
Donuyordu hem pil hem akıcılık çok ilerledi
Döngü oturdukça pil süresi artıyor

Üst Alt