MIUI 12 [Android 11] [MIUI 12.5] Redmi Note 8 MIUI China Beta Rom 21.6.16

• Konbuyu başlatan MUR55
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 320
  • Görüntüleme 45K

NıghtBlood

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
34
İngilizce kullanmaya alışık olduğum için nasıl Türkçe yapacağınız konusunda bir fikrim yok maalesef büyük ihtimalle olmuyordur.takvim İngilizce hocam takvim ayarlarından china takvimini devre dışı bırakın İngilizceye dönüyor music uygulamasını kullanmıyorum.
Tamamdır teşekkür ederim sağolun. Son bir sorum daha olcaktı.Mi Drive vardı onuda kaldırdım ne işe yarıyor bir bilginiz varmı ? İş işten geçti de merak ettim. Hiç kullanılmadı yazıyordu.

MUR55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
Tamamdır teşekkür ederim sağolun. Son bir sorum daha olcaktı.Mi Drive vardı onuda kaldırdım ne işe yarıyor bir bilginiz varmı ? İş işten geçti de merak ettim. Hiç kullanılmadı yazıyordu.
Hatırladığım kadarıyla dosya transferi için kullanılıyor yanlış da biliyor olabilirim

MUR55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
Rom 21.3.3 olarak güncellendi.

NıghtBlood

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
34
Rom 21.3.3 olarak güncellendi.
21.3.2 kurdum telefona fakat ilerki güncellemeleri bekleyip onları kursam problem olurmu ? Yani diyelim 21.3.8 çıktı 21.3.2 nin üzerine .8 kursam güncelleme yaparak herhangi bir hata vs. olurmu ?

MUR55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
21.3.2 kurdum telefona fakat ilerki güncellemeleri bekleyip onları kursam problem olurmu ? Yani diyelim 21.3.8 çıktı 21.3.2 nin üzerine .8 kursam güncelleme yaparak herhangi bir hata vs. olurmu ?
ben güncelleme yerine sıfırdan kurmanızı tavsiye ederim ama güncelleme işleme rehberde var.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
MUR55, nasıl gidiyor hocam çin beta? Memnun musunuz? Neler geldi, neler gitti, var mı önemli gelişmeler?

MUR55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
MUR55, nasıl gidiyor hocam çin beta? Memnun musunuz? Neler geldi, neler gitti, var mı önemli gelişmeler?
hocam iki haftadır 21.2.22 deydim şimdi geçtim yeni roma biraz kurcalayayım bilgilendiririm.

MUR55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
Hocam akıcılık her hafta ciddi anlamda artıyor şuan gayet akıcı ama hâlâ bildiğimiz Xiaomi 2 aydır bugları halledemedi.Müzik uygulamalarının simgeleri durum çubuğunda gözükmüyor kilit ekranında da küçük halde duruyor ben artık MIUI 12.5 in hep böyle olacağını düşünüyorum yoksa cidden bir mantığı yok.Pil konusuna da gelirsek geçen sürüm gibi olursa gayet yeterli 8-9-10 gibi ekran süreleri alıyordum.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Hocam akıcılık her hafta ciddi anlamda artıyor şuan gayet akıcı ama hâlâ bildiğimiz Xiaomi 2 aydır bugları halledemedi.Müzik uygulamalarının simgeleri durum çubuğunda gözükmüyor kilit ekranında da küçük halde duruyor ben artık MIUI 12.5 in hep böyle olacağını düşünüyorum yoksa cidden bir mantığı yok.Pil konusuna da gelirsek geçen sürüm gibi olursa gayet yeterli 8-9-10 gibi ekran süreleri alıyordum.
Sağolun hocam.

Enes Genç

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F1
Konular
11
MoreLocale2 ve AppLocale2 uygulaması var , kendiniz de uygulamayı çevirebilirsiniz MT Manager ile ve xml TRANSLATİONS uygulaması ile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olmaz sorun ama TWRP nin gitmemesi adına romun ardına Magisk kurun

Üst Alt