- Konular
- 0
Ben bu OrangeFox'a aşığım ya. Umarım gerçekten çözülmüştür.Son Sürüm Orange Fox Recovery Kurun Cihaza Android 11 Şifreleme Sorunu Kalktı Tamamen
Ben bu OrangeFox'a aşığım ya. Umarım gerçekten çözülmüştür.Son Sürüm Orange Fox Recovery Kurun Cihaza Android 11 Şifreleme Sorunu Kalktı Tamamen
Rica ederim hocamÇok teşekkürler hocam.
Eu gerçekten sıkıntı. Sistem ilk zamanlar çok iyi gitse de bir iki hafta içinde şişiyor, yavaşlıyor. Yarın gelecek Beta eu'da köklü değişiklik yoksa hemen başka bir Rom'a geçeceğim.21.2.22 sürümüne temiz kurulum ile geçtim diğer sürümlere göre çok daha akıcı olmuş.
Hâlâ Spotify Tidal vb. uygulamaların bildirimlerinde sıkıntılar devam ediyor
Bildirimler arada kafayı yiyordu onlar düzelmiş
En çok şaşırdığım ise kontrol merkezini açarken 0 kasma donma.Herhangi bir lag sorunu yok ve gayet akıcı iniyor.(Animasyon hızları varsayılanda)
Kendi fikrim olmakla birlikte cidden EU bu cihaza rom yapamıyor yani beta ile bu kadar mı fark olur eu da kasmalardan kafayı yerken beta da yağ gibi akması cidden orantısız.
Terminal dediğim termux bazı komutlarla uygulama devre dışı bırakabiliyoruz ama zaten rehberdeki programla tüm gereksizleri sildigimiz için gerek kalmıyor terminale (illa termux kullanıcam derseniz sakın getapps adlı uygulamayı silmeyin cihaz bootloopa düşüyor)Terminal kullanarak uygulama kaldırmayın yazmışsınız fakat terminal nedir ? Yani bazı programları kendimiz kaldıracağız terminal derken hangi programı kastettiniz ? Kullanıyorsanız diğer romlara kıyasla tavsiye edermisiniz ona göre geçmeyi düşünüyorum. Teşekkürler şimdiden.