Hocam şifreleme sıkıntısı var maalesef. Cihazına uygun şifreleme gideren twrp var mı bilmiyorum ama dfe(aşağıya yükledim) flashlayıp giderenler var ben geçici bir çözüm vereyimHocam selamlar. Mi 9T Kullanıyorum. 21.2.3 China betadaydım. Romu güncellemek için twrp ye girdim ve dosyalar şifreliydi problem etmedim. USB otg ile romu güncelledim ardından gapps kurmak isterken Error 1 veriyor TWRP. Sistemi açmak için magiski flashlayıp reboot system yaptım sistem şuan güncel ama haliyle Google Play Hizmetleri durduruluyor hatası alıyorum. Bu konuda bir fikriniz var mı acaba?
Hocam Xiaomi güncelleme günlüklerine sadece uygulama güncellemelerini yazıyor o yüzden nelerin gelip gelmediğini bilemiyorumDostlar geçmeye değer özelliği varmı +gelen falan. son sürüme bir önceki beta yüklü
hocam bu encryptedi orange fox la flashladımRom 21.2.22 olarak güncellendi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam şifreleme sıkıntısı var maalesef. Cihazına uygun şifreleme gideren twrp var mı bilmiyorum ama dfe(aşağıya yükledim) flashlayıp giderenler var ben geçici bir çözüm vereyimLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirşu gappsi flashlamayi deneyin
Hocam Xiaomi güncelleme günlüklerine sadece uygulama güncellemelerini yazıyor o yüzden nelerin gelip gelmediğini bilemiyorum
Hocam cihazınız note 8 ise keşke orange değil de konuda ki twrpyi kullansa idiniz onda dfe derdi yokhocam bu encryptedi orange fox la flashladım
ne yazkki miui da kaldı ne yapabilirim
hocam bu note 8 için değilmiydi (((((( şuan üstüne update attım inş açılır cihaz açılmazsa ne yapacağımHocam cihazınız note 8 ise keşke orange değil de konuda ki twrpyi kullansa idiniz onda dfe derdi yok
Note 8 için farklı dfe de vardı keşke sorsa idiniz
note 8 cihaz açıldı benim twrp hala şifreli şimdi bunu nasıl çözecez hocamHocam cihazınız note 8 ise keşke orange değil de konuda ki twrpyi kullansa idiniz onda dfe derdi yok
Note 8 için farklı dfe de vardı keşke sorsa idiniz
Hocam bu dfeyi deneyin baktınız yine açılmıyor mi flash ile yazılım atın (dikkat edin kapatmayın kilidi sonra konudaki işlemlere uyarak yeni China betayi atarsınızhocam bu note 8 için değilmiydi (((((( şuan üstüne update attım inş açılır cihaz açılmazsa ne yapacağım
yok hocam cihazı açtım SD kartım var ama güncelleme için takmak zorunda kalmak istemediğimden şifre çözülüyosa çözmek istiyorumHocam bu dfeyi deneyin baktınız yine açılmıyor mi flash ile yazılım atın (dikkat edin kapatmayın kilidi sonra konudaki işlemlere uyarak yeni China betayi atarsınız
hocam format data yapmıyorum ondan olabilir ,of son sürümü yüklü ben de ama hala şifreli.Son Sürüm Orange Fox Recovery Kurun Cihaza Android 11 Şifreleme Sorunu Kalktı Tamamen
Hocam şifreli iken yeni twrp atmak cihazı The system has been destroyed şekline sokuyor başıma geldi China beta kurarkenSon Sürüm Orange Fox Recovery Kurun Cihaza Android 11 Şifreleme Sorunu Kalktı Tamamen