Gapps ve magiski yükledikten sonra format data atın denmiş ama format data atınca magisk silinmez mi?
Elinize sağlık
Peş peşe Herşeyi flaşladıktan sonra Format data yapın demişsiniz Format data sonrası magisk Siliniyordu Android 11 de silinmiyormu ?
Bende sormuştum cevabı geldiMagisk uygulaması silinir kök erişimi kalıcı hocam.. Zaten uygulamada kalıyor Android 11de..
Teşekkürler hocam bir kaç sayfa okudum baktım çok sayfa var yazmak istedim.Bende sormuştum cevabı geldi
Rica ederim hocamTeşekkürler hocam bir kaç sayfa okudum baktım çok sayfa var yazmak istedim.
Uygulama kalıyor kalmasına ancak güncelleyip yeniden başlatmak zorunda kalıyorsun bazı romlarda, her cihaz ve her Rom için geçerli değil anlaşılan, bilginize hocam.Bende sormuştum cevabı geldi
Hocam China beta da uygulamaya girip yeniden başlatmak yetiyor.Uygulama kalıyor kalmasına ancak güncelleyip yeniden başlatmak zorunda kalıyorsun bazı romlarda, her cihaz ve her Rom için geçerli değil anlaşılan, bilginize hocam.
Güncellemekten kastım tam olarak bu hocam, yanlış bir ifade kullandım sanırımHocam China beta da uygulamaya girip yeniden başlatmak yetiyor.
Hocam selamlar. Mi 9T Kullanıyorum. 21.2.3 China betadaydım. Romu güncellemek için twrp ye girdim ve dosyalar şifreliydi problem etmedim. USB otg ile romu güncelledim ardından gapps kurmak isterken Error 1 veriyor TWRP. Sistemi açmak için magiski flashlayıp reboot system yaptım sistem şuan güncel ama haliyle Google Play Hizmetleri durduruluyor hatası alıyorum. Bu konuda bir fikriniz var mı acaba?Rom 21.2.19 olarak güncellendi.