Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI 12[Android 11] [MIUI 12.5] Redmi Note 8 MIUI China Beta Rom 21.6.16
Terminal dediğim termux bazı komutlarla uygulama devre dışı bırakabiliyoruz ama zaten rehberdeki programla tüm gereksizleri sildigimiz için gerek kalmıyor terminale (illa termux kullanıcam derseniz sakın getapps adlı uygulamayı silmeyin cihaz bootloopa düşüyor)
Genel performansa geçersek eu rom a kıyasla cidden çok daha stabil ve akıcı tabi birkaç kısmında buglar mevcut ama şarj konusunda da üzmüyor 8-9-10 saat civarı alabiliyorsun.Tavsiye ederim.
NikGapps'ın yeni sürümü ile rom kurarken twrp de hata aldığım için konuda ki sürümünü tavsiye ederim size.Zaten rom yüklendikten sonra play store hizmetler de dahil olmakla birlikte herşeyi güncelliyor.
NikGapps'ın yeni sürümü ile rom kurarken twrp de hata aldığım için konuda ki sürümünü tavsiye ederim size.Zaten rom yüklendikten sonra play store hizmetler de dahil olmakla birlikte herşeyi güncelliyor.
Çok soru sordum farkındayım fakat bu romda wipe işlemini anlatır mısınız ? Persist ve cust a dokunmayın demişsiniz de. Tam terimleri bilmiyorum. Hangi kısımları silelim ?
Çok soru sordum farkındayım fakat bu romda wipe işlemini anlatır mısınız ? Persist ve cust a dokunmayın demişsiniz de. Tam terimleri bilmiyorum. Hangi kısımları silelim ?
Romu kurdum. Hersey tamam mi ai'yi de sildim. Anlatilanlar gibi yaptim fakat gboard klavyeyi indirdim ama sessiz harfler yok i s gibi yazamiyorum anlamissinizdir. Bunu nasil duzeltecegiz ? Music video browser takvim cinceydi onlari kaldirip apk kurayim ingilizce olur belki dedim olmadi. Play storeden browser ve mi videoyu kurdum. Digerlerinide geri getapss dan indirdim.
Romu kurdum. Hersey tamam mi ai'yi de sildim. Anlatilanlar gibi yaptim fakat gboard klavyeyi indirdim ama sessiz harfler yok i s gibi yazamiyorum anlamissinizdir. Bunu nasil duzeltecegiz ? Music video browser takvim cinceydi onlari kaldirip apk kurayim ingilizce olur belki dedim olmadi. Play storeden browser ve mi videoyu kurdum. Digerlerinide geri getapss dan indirdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamam arkadaşlar Türkçe Qwert yaptım oldu. Fakat uygulamalar konusunda tavsiyeniz varmı ?
İngilizce kullanmaya alışık olduğum için nasıl Türkçe yapacağınız konusunda bir fikrim yok maalesef büyük ihtimalle olmuyordur.takvim İngilizce hocam takvim ayarlarından china takvimini devre dışı bırakın İngilizceye dönüyor music uygulamasını kullanmıyorum.