MIUI 12 [Android 11] [MIUI 12.5] Redmi Note 8 MIUI China Beta Rom 21.6.16

• Konbuyu başlatan MUR55
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 320
  • Görüntüleme 45K

NıghtBlood

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
34
Terminal dediğim termux bazı komutlarla uygulama devre dışı bırakabiliyoruz ama zaten rehberdeki programla tüm gereksizleri sildigimiz için gerek kalmıyor terminale (illa termux kullanıcam derseniz sakın getapps adlı uygulamayı silmeyin cihaz bootloopa düşüyor)

Genel performansa geçersek eu rom a kıyasla cidden çok daha stabil ve akıcı tabi birkaç kısmında buglar mevcut ama şarj konusunda da üzmüyor 8-9-10 saat civarı alabiliyorsun.Tavsiye ederim.
Teşekkür ederim sağolun.

NıghtBlood

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
34
NikGapps'ın güncel sürümünü nereden indirebiliriz ? Bunu indirsek olurmu problem çıkarmı ?

MUR55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
Rom 21.3.2 olarak güncellendi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

NikGapps'ın güncel sürümünü nereden indirebiliriz ? Bunu indirsek olurmu problem çıkarmı ?
NikGapps'ın yeni sürümü ile rom kurarken twrp de hata aldığım için konuda ki sürümünü tavsiye ederim size.Zaten rom yüklendikten sonra play store hizmetler de dahil olmakla birlikte herşeyi güncelliyor.

NıghtBlood

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
34
Rom 21.3.2 olarak güncellendi.

NikGapps'ın yeni sürümü ile rom kurarken twrp de hata aldığım için konuda ki sürümünü tavsiye ederim size.Zaten rom yüklendikten sonra play store hizmetler de dahil olmakla birlikte herşeyi güncelliyor.
Tamamdır teşekkürler.

Çok soru sordum farkındayım fakat bu romda wipe işlemini anlatır mısınız ? Persist ve cust a dokunmayın demişsiniz de. Tam terimleri bilmiyorum. Hangi kısımları silelim ?

MUR55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
Tamamdır teşekkürler.

Çok soru sordum farkındayım fakat bu romda wipe işlemini anlatır mısınız ? Persist ve cust a dokunmayın demişsiniz de. Tam terimleri bilmiyorum. Hangi kısımları silelim ?
Hocam normal rom yüklemeden önce yaptığınız wipe işlemini yapın cust ve persist diğer twrp de vardı o yüzden belirtmiştim.

Son düzenleme:

kahrejgd

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi 6A/N8
Konular
8
son sürüm değişikliği ne var

NıghtBlood

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
34
Mi AI yi kaldırsak problem olurmu ?

NıghtBlood

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
34
Romu kurdum. Hersey tamam mi ai'yi de sildim. Anlatilanlar gibi yaptim fakat gboard klavyeyi indirdim ama sessiz harfler yok i s gibi yazamiyorum anlamissinizdir. Bunu nasil duzeltecegiz ? Music video browser takvim cinceydi onlari kaldirip apk kurayim ingilizce olur belki dedim olmadi. Play storeden browser ve mi videoyu kurdum. Digerlerinide geri getapss dan indirdim.

Romu kurdum. Hersey tamam mi ai'yi de sildim. Anlatilanlar gibi yaptim fakat gboard klavyeyi indirdim ama sessiz harfler yok i s gibi yazamiyorum anlamissinizdir. Bunu nasil duzeltecegiz ? Music video browser takvim cinceydi onlari kaldirip apk kurayim ingilizce olur belki dedim olmadi. Play storeden browser ve mi videoyu kurdum. Digerlerinide geri getapss dan indirdim.
Tamam arkadaşlar Türkçe Qwert yaptım oldu. Fakat uygulamalar konusunda tavsiyeniz varmı ?

Son düzenleme:

MUR55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11

Tamam arkadaşlar Türkçe Qwert yaptım oldu. Fakat uygulamalar konusunda tavsiyeniz varmı ?
İngilizce kullanmaya alışık olduğum için nasıl Türkçe yapacağınız konusunda bir fikrim yok maalesef büyük ihtimalle olmuyordur.takvim İngilizce hocam takvim ayarlarından china takvimini devre dışı bırakın İngilizceye dönüyor music uygulamasını kullanmıyorum.

Üst Alt