Hocam selamlar. Changelog paylaşılıyorsa paylaşabilir misiniz?Rom 21.3.17 olarak güncellendi.
Hocam changeloglar da sadece uygulamaların fixleri yazıyor.Örnek verecek olursam Tarayıcı uygulamasına optimizasyon ve Fix geldi şeklinde oluyor.Hocam selamlar. Changelog paylaşılıyorsa paylaşabilir misiniz?
Anladım hocam. En azından neyin yeni olduğunu görmüş olurduk diye dedim.Hocam changeloglar da sadece uygulamaların fixleri yazıyor.Örnek verecek olursam Tarayıcı uygulamasına optimizasyon ve Fix geldi şeklinde oluyor.
Yeniler hep mutlu etmiyor hocamAnladım hocam. En azından neyin yeni olduğunu görmüş olurduk diye dedim.
Bunun için ota gerekiyor,bunu deneme imkanım da var maalesef ancak Xiaomi Google Gapps olayını kaldırdı,rootsuz çin romuna Google kuramıyoruzAnladım hocam. En azından neyin yeni olduğunu görmüş olurduk diye dedim.
Teşekkürler hocam, Alt bar nasıl?Tam 1 ay üzerine china beta kurdum.Baya baya toparlanmış rom.Cihaz yağ gibi akıyor özellikle launcher çok tepkisel.Uygulamaların bir zaman sonra kapanma gibi hatalar düzeltilmiş.Pil konusunda birşey diyemeyeceğim çünkü döngüyü tamamlamadım.Arada animasyonlar sapıtsa da MIUI 11 den daha hızlı geldi bana.