Rom [Android 10] Redmi Note 8 Pro Global Kararlı v11.0.4.0 QGGMIXM İndirme Bağlantısı

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
öncelikle teşekkürler, twrp üzerinden 11.0.1 olan sürümümü bu sürüme güncelledim her şey yolunda fakat telefonu tekrar root'lamak istiyorum bu sürümle uyumlu bir twrp/root rehberi var mıdır? bir de bu sürüme güncelledikten sonra telefonum açılırken xiaomi sim aktivasyon gibi bir yazı çıkıyor bildirim çubuğunda telefonum imei'li bir sorun olur mu acaba?
Bu yöntem ile yapınız

hasok

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hasan OK
Cihazım
Redmi Note8 PRO
Konular
0
OTA yolu ile yazılım geldi yükledim Android 9 Android 10 oldu . Ne değişti şimdi benim telefonda Görsellerde ve kullanımda herşey aynı
Ne değişti ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-05-29-17-18-19-277_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-05-29-17-18-19-277_com.android.settings.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 26

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
OTA yolu ile yazılım geldi yükledim Android 9 Android 10 oldu . Ne değişti şimdi benim telefonda Görsellerde ve kullanımda herşey aynı
Ne değişti ?
Netflix HD oldu
Tam karanlık mod destekleniyor
Diğer Android 10 özellikleri

Salnameci

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sercan
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
0
Yeni güncelleme ile pil performansında bir düşüş söz konusu oluyor mu? Güncellemeyi alanlar yorum yapabilir mi? Teşekkürler.

erenaktas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erenaktas
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
0
Yeni güncelleme ile pil performansında bir düşüş söz konusu oluyor mu? Güncellemeyi alanlar yorum yapabilir mi? Teşekkürler.
Aksine batarya performansım yükseldi. Rekorum 12 saat gibiydi normalde 10-11 saat arası bir süre alıyordum hep ama güncellemeden sonra şarjım 14 iken bile 13 saat ekran süresi aldım ben memnunum ama diğer arkadaşları bilemem

yusuff06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusuf
Cihazım
note 8
Konular
4
Fastboot Room ne zaman eklenecek beklemedeyiz.
,

ByBlue07

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kaan
Cihazım
rn8p
Konular
0
Güncellemeyi oto ve manüel yüklemeye çalıştığımda böyle hata veriyor yeniden başlatıyorum yine aynı fakrika ayarlarına sıfırladım yeniden yüklemeye çalıştım yine aynı hatayı aldım
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

sakuraclamp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mesut
Cihazım
mi 5
Konular
4
Bugün telefona aldığım güncelleme ile birlikte gelen ya da giden sms'lerde gelen ya da giden mesajlarda bir telefon numarası paylaşılmış ise buna tıklanmıyor ve arama rehberine yönlendirmiyor. Önceki sürümde böyle bir sorun yoktu ve bu yapılan yeni güncelleme ile bunu test ettiğimde böyle bir sorun ile karşılaştım. Ayrıca bu sorunun WhatsApp ya da başka bir uygulamada almıyorum, sadece SMS'de alıyorum. Bunun için bir çözüm var mı?

jenas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
Bugün telefona aldığım güncelleme ile birlikte gelen ya da giden sms'lerde gelen ya da giden mesajlarda bir telefon numarası paylaşılmış ise buna tıklanmıyor ve arama rehberine yönlendirmiyor. Önceki sürümde böyle bir sorun yoktu ve bu yapılan yeni güncelleme ile bunu test ettiğimde böyle bir sorun ile karşılaştım. Ayrıca bu sorunun WhatsApp ya da başka bir uygulamada almıyorum, sadece SMS'de alıyorum. Bunun için bir çözüm var mı?
Hocam aynı sorun bende de var. Sorunu ne yaptıysam çözemedim. Neden böyle oldu onu da anlamadım.

Üst Alt