- Adım
- mesut
- Cihazım
- mi 5
- Konular
- 4
Güncellemeden sonra böyle bir sorun ortaya çıktı ve güncellemenin hala telefona ne kattığını bilmiyorum
Birisi yazmıştı önceden benim işime de yaramıştı,güncellemeyi yaptım. karanlık mod çok güzel tüm uygulamalar otomatik geçiyor. Starry sky adında bir de tema kullanmaya başladım. Birkaç saat her şey çok güzel. sonra pil çok hızlı derecede tükenmeye başladı. %15-20 arası sabaha kadar tüketiyor. Tam şarjda ertesi gün öğleni görürken akşamı görmüyor. Sonra kullanım istatistiklerine baktım android kullanım yüzdesi %50,67 olarak görünüyor. Şuan güncellemeden mi yoksa temadan mı emin değilim denemek için stock temaya döndüm. Değilse hard resetle inşallah çözülür.
Birisi yazmıştı önceden benim işime de yaramıştı,
Güvenlik, Pil ve Performans, Sağ üstteki çark, Uygulama pil tasarrufu, buradan ister sistemn uygulamasını ister diğer uygulamaları seçip(toplu seçim veya tümünü seç de mümkün) , Arka plan etkinliğini kısıtla deyin. Fark olması lazım.
Tema güzelmiş
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet engelliyor.Bu kullandığım programların bildirim göndermelerini engeller mi ?
Hocam benim cihaz çin sürümü L3 yani L1 olmuyor dediklerinizi kendi cihazımda yapsam HD izleyebilir miyim netflixiHocam tam bilmiyorum ama magisk ile root'layinca ve magisk hide edince HD izlenebiliyor. Eğer root atılmaz ise bootloader kilidini kapatmak gerekiyor
Root'lamayi deneyebilirsiniz. Bootloader kilidi kapatmayı deneyemezsiniz cihaz brick olur. Çin cihazlar için root yöntemi ayrı olarak var forumda kera706 hocamın profilinden konularına girip bulabilirsinizHocam benim cihaz çin sürümü L3 yani L1 olmuyor dediklerinizi kendi cihazımda yapsam HD izleyebilir miyim netflixi
teşekkür ederim.
Bu, güncellemeyle gelen problemi çözmüyor tabi.1-2 gün takipte kalayım düzelmezse hard reset gibi görünüyor çünkü herkes aynı sıkıntıyı yaşamıyor araştırdığım kadarıyla.