Rom [Android 10] Redmi Note 8 Pro Global Kararlı v11.0.4.0 QGGMIXM İndirme Bağlantısı

HeyLut

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih Ak
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
0
Arkadaşlar merhaba,
Ben ikinci el redmi note 8 pro 128 gb aldım. Cihazın menüsü ingilizce.
Kolay bir şekilde buradaki romu kurup türkçe yapabilir miyim? Hiç tecrübem yok rom yükleme konusunda.

Benim telefondaki sürüm bu:

Ekli dosyalar

• rom.png
    rom.png
    188,3 KB · Görüntüleme: 17

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Arkadaşlar merhaba,
Ben ikinci el redmi note 8 pro 128 gb aldım. Cihazın menüsü ingilizce.
Kolay bir şekilde buradaki romu kurup türkçe yapabilir miyim? Hiç tecrübem yok rom yükleme konusunda.

Benim telefondaki sürüm bu:
Burayı değil üst bölümü atın. O zaman yorum yapabiliriz

erhanakt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erhan
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
0
Fastboot ne zaman çıkar?

Bewl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mevlüd
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
0
Guncellemeden sonra arama yaptigim zaman calma sesi alamiyorum, karsimdakine baglanacam diye beklerken birde bakmisim karsi taraf telefonu acmis. Bazi aramalarda yapiyor bu sorunu. Ayni sorunu yaşayan oldu mu

ismail68

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
not 9 pro
Meslek
Altınyıldız teksti
Konular
34
Elimde yurt dışı telefon vardı onun imei sini ben kendim attım :(hiç bilgim yokken )ve attıgım imei başka telefonuma aiitti onu kullnamıyoruz onun imei attım ıpohone 5 s di neyse ilk incelemelerim inanın bir şeye yaramaz android 9 bundan daha iyiydi arayüz berbat whatsapda bildirim müzüği seçemiyorsun digerlerini başka yerden yapıyorsun inanın çok saçma olmuş çok eksik kalmış daha huawei kullnıyordum şimdi bunu kullanmaya başladım ne biliyim telefon çok iyi ama geçiş yapabilirim daha çok eksigi var bu geliştirmeciler bunu görmüyormu acaba tek tek yazsam ama nereden tutarsan tut çok eksigi var arama arayüzü bile çok saçma olmuş beyaz ekran var rayaının küçük bir resmi birde altta küçük bir işerte yukarı kaldır aç aşagı indir reddet daha sayamadıgım çok şey var

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Elimde yurt dışı telefon vardı onun imei sini ben kendim attım :(hiç bilgim yokken )ve attıgım imei başka telefonuma aiitti onu kullnamıyoruz onun imei attım ıpohone 5 s di neyse ilk incelemelerim inanın bir şeye yaramaz android 9 bundan daha iyiydi arayüz berbat whatsapda bildirim müzüği seçemiyorsun digerlerini başka yerden yapıyorsun inanın çok saçma olmuş çok eksik kalmış daha huawei kullnıyordum şimdi bunu kullanmaya başladım ne biliyim telefon çok iyi ama geçiş yapabilirim daha çok eksigi var bu geliştirmeciler bunu görmüyormu acaba tek tek yazsam ama nereden tutarsan tut çok eksigi var arama arayüzü bile çok saçma olmuş beyaz ekran var rayaının küçük bir resmi birde altta küçük bir işerte yukarı kaldır aç aşagı indir reddet daha sayamadıgım çok şey var
Güncellemeden sonra telefonu sıfırladınız mı?

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Dediğiniz sorunların hiç birini yaşamadım. Yaşayanı da görmedim hocam. Yaptığınız güncellemeden sonra hard reset attınız mı? Android güncellemeleri sonrası temiz kurulum ve hard reset önerilir.

Üst Alt