Rom [Android 10] Redmi Note 8 Pro Global Kararlı v11.0.4.0 QGGMIXM İndirme Bağlantısı

srmrmr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
3
netflix için güncelleme öncesi tüm verileri temizleyip kaldırın, sonra güncellemeyi yapıp tekrar yükleyin L1 geliyor. Ancaaak şebeke problemi yaşamaya başladım güncelleme sonrası. var mıdır benden başka yaşayan?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekranın sağ altındaki Dokunmatik problemi (bilakis klavyede silme tuşuna denk geliyor) daha da artmış sanki. ek olarak cod ve pubg de kasmaya başladı internet bağlantı hızından bağımsız olarak
Hocam iki gündür COD sorunsuz çalışıyor. Silme tuşuna da özellikle dikkat ettim, aksine daha iyi geldi bana

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bedrettin Bal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedrettin
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Meslek
Mühendis
Konular
7
Dolu dolu 5 sayfa okudum aradığım hiç bir cevabı bulamadım. Önceki Xiaomi telefonlarımda ağzım dilim zamanında çok yandığı için, her gelen güncellemeye sazan gibi atlamak yerine evveliyatını okuyayım artıları eksileri nelerdir diye bakayım dedim ama hiç kimse bahsetmemiş.

Arkadaşlar şuan indirdim kurulma hazır fakat yükleme butonuna basmaya korkuyorum. Lütfen aşağıdaki sorularıma bu romu yükleyen birileri cevap verebilir mi ?

1 - Herhangi bir problem var mı, hız da bir yavaşlama, gereksiz bir ram kullanımı ya da ekran süresinden herhangi bir azalma söz konusu mu ?
2 - Daha çok yeni ama eksileri ve artılarını söyleyebilir misiniz ?

Ciddi oranda ekran süresi azalımı, dokunmatik hassasiyetinin kaybedilmesi ya da gereksiz ram kullanımı gibi sorunlar yaşamaktan korkuyorum.

RN7'de dilim çok yandı. Cevap veren herkese sonsuz teşekkürler.
Merhaba, güncelledikten sonra hard reset atıp, ardından kurulumu yaparsanız; ekran süresi daha iyi. Ama sanki performans biraz düşüyor. Bir iki şarj sonrası oturunca daha net ortaya çıkar. Eksisi pek yok. Artıları bir çok program otomatik karanlık moda geçiyor, netflix hd olarak izlenebilir oluyor ve güvenlik yaması Mayıs 2020 oluyor.

dgsdmrbs

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
doğuş
Cihazım
iphone 6
Konular
4
güncelleyici üzerinden yüklemeye çalıştığımda "sorry flash to this stable version is not allowed" hatası alıyorum. sürümüm 10.4.2.0 global.

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
güncelleyici üzerinden yüklemeye çalıştığımda "sorry flash to this stable version is not allowed" hatası alıyorum. sürümüm 10.4.2.0 global.
Güncelleme geri çekildiği için yapıyor olabilir.

bugrabey

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Buğrahan
Cihazım
redmi note 9 p
Konular
0
Hocam iki gündür COD sorunsuz çalışıyor. Silme tuşuna da özellikle dikkat ettim, aksine daha iyi geldi bana

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam codu full ayarlarda tık demeden oynuyordum, şimdi fullde teklemeler oluyor, bir altına aldım.
en önemlisi ise şebeke sorunu maalesef hücresel veri sürekli kopuyor, büyük ihtimal band problemi yaşıyorum. root olsa bir iki programla halledebilirim ama cesaret edip rootlayamiyorum. ah sd ahh

srmrmr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
3
hocam codu full ayarlarda tık demeden oynuyordum, şimdi fullde teklemeler oluyor, bir altına aldım.
en önemlisi ise şebeke sorunu maalesef hücresel veri sürekli kopuyor, büyük ihtimal band problemi yaşıyorum. root olsa bir iki programla halledebilirim ama cesaret edip rootlayamiyorum. ah sd ahh

Çok ilginç ben aşırı memnunum güncellemeden(Endonezya yüklü şu an) COD da ısınma da yapmıyor eskiye nazaran. Anlayamadım :?
Şu konuya bir bakın, bir çok defa TWRP ve root kurdum herhangi bir sorun olmadı.

bugrabey

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Buğrahan
Cihazım
redmi note 9 p
Konular
0
Çok ilginç ben aşırı memnunum güncellemeden(Endonezya yüklü şu an) COD da ısınma da yapmıyor eskiye nazaran. Anlayamadım :?
Şu konuya bir bakın, bir çok defa TWRP ve root kurdum herhangi bir sorun olmadı.
Lakin bende global sürüm var.

miroglu_emin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emin
Cihazım
5a prime
Konular
4
Endonezya Roma yükleme yapılıyormu?

umutkardas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
umut
Cihazım
8 pro
Konular
4
Şuan benim telefon android 9 guncelleme yuklendiği de 10 mu olacak.

Üst Alt