Dediğiniz patch'i paylaşırsanız deneyip bildiririm. Şu an miroom'dayım. Sertifikam L3.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Buradan aldım linki
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Dediğiniz patch'i paylaşırsanız deneyip bildiririm. Şu an miroom'dayım. Sertifikam L3.
merhaba. bootloader açılınca k20 pro ma custom rom yükleyip imei repair yapacam. twrp kuracaktım ama recovery fox saha sorunsuz onu kurmanın daha iyi olduğu yazıldı. eu stable rom kurmak istiyordum yalnız onda da kurunca twrp yüklüyormuş otomatik. hangi romu kursam sıkıntısız türkçe kullanırım parmak izi okuyucusu - nfc si çalışan sıkıntısız rom hangisi. birde eu stable rom içindeki recovery klasöründeki twrp yi silip o isimde fox versiyon kursak kurulumda otomatik fox u kurar mı?
L1 sertifikası sistemsel birşey diye biliyorum romla alakalı olduğunu sanmıyorumKullandığım romlar arasında en iyisi miroom serisi ama şu l1 sertifikasıda olsa miroomdan başka rom kullanmam
Eu'nun son sürümlerinde L1 desteği var. Diğer ROM'larda L1 yok.
Normal twrp de ne gibi bir sorun var hocam.Hocam E.U.Beta harici her romu kurabilirsiniz. Twrp sorununa çözüm bulununca e.u.beta kurarsınız.
Burada size tavsiye edilen romu kurun hocam.
Recovery - Mi 9T Pro Orange Fox Kurulumu Android Q ve Kullanımı
o zaman twrp yerine fox yüklemeyi tavsiye ediyorsunuz. ben eu stabil yüklemek istiyordum zaman onda da mı twrp yüklü geliyor? miroom dediğiniz en sorunsuz olan rom türü müforum.miuiturkiye.net
Eu'nun son sürümlerinde L1 desteği var. Diğer ROM'larda L1 yok.
Eğer telefonunuz da herhangi bir soruna neden olmuyor ise twrp kullanabilirsiniz. Benim cihazım da sistemi çökertiyor twrp.basima gelenler söyleyeyim Karıncalı bir ekran geldi. İlk defa böyle birşey gördüm . Twrp kurduğumda sistemi silip fastboot moddda kaldım .Normal twrp de ne gibi bir sorun var hocam.
L1 sertifikası sistemsel birşey diye biliyorum romla alakalı olduğunu sanmıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: