Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

durotan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Buğra
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Yönetici
Konular
6
Keşke yüklemeseydim. Klavyenin herhangi bir tuşuna üst üste veya uzun basınca şak kapanıyor telefon :(

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam devre dışı bırakın cihaz bul uygulamasını sorun kalmıyor.

dsbnd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Redmi k20pro
Konular
1
Arkadaşlar, gboard kaydırarak yazınca reboot atıyor, defalarca denedim ve sonra kaydırma özelliğini kapattım. Yeni sürüme kadar bekleyecez artık. Geçmiş olsun
Bende mevcut değil o sorun. Reboot olayı cihaz bul kaynaklı diye biliyorum. Cihaz bulma özelliğini de kullanmadığım için yine sıkıntım yok :D
Keşke yüklemeseydim. Klavyenin herhangi bir tuşuna üst üste veya uzun basınca şak kapanıyor telefon :(

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
bende de aynı sorun mevcut. gboard kaydırma özelliğini kapattım lakin sorun düzelmedi.
şöyle bir konu açmıştım : Yardım - Güncelleme sonrası hata

dsbnd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Redmi k20pro
Konular
1
An itibarı ile eu stabil 11.0.5.0 a geçmiş bulunmaktayım.party~~
rehberde arama yapacağım telefon kapanıyor whatsapp msj yazacağım telefon kapanıyor gboard ayarlarını yaptım yine aynı kapanıyor. maalesef yeni sürüm düzelene kadar bende 9.12.27_v11-10 'yi kurdum en azından o sorunsuzdu

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
rehberde arama yapacağım telefon kapanıyor whatsapp msj yazacağım telefon kapanıyor gboard ayarlarını yaptım yine aynı kapanıyor. maalesef yeni sürüm düzelene kadar bende 9.12.27_v11-10 'yi kurdum en azından o sorunsuzdu

Eu Stabil romdan mı bahs ediyorsunuz hocam ?

Aksan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
K20 pro
Meslek
Tekstil
Konular
26
Eu Stabil romdan mı bahs ediyorsunuz hocam ?
Bende bugün 11.0.5.0 geçtim tek eksik aod renkli bildirim yok onun dışında gayet iyi önümüzdeki güncelleme ile onuda ekler ler sanırım batarya akıcılık vs çok iyi en kısa zamanda güncelleme gelir ins

dumert09

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
0
Bende bugün 11.0.5.0 geçtim tek eksik aod renkli bildirim yok onun dışında gayet iyi önümüzdeki güncelleme ile onuda ekler ler sanırım batarya akıcılık vs çok iyi en kısa zamanda güncelleme gelir ins
Yau bu akıcılık bir tek bende mi kötü idi? Aosp roma geçtim bu yüzden ve şuan çok hızlı. :(

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aksan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
K20 pro
Meslek
Tekstil
Konular
26
Yau bu akıcılık bir tek bende mi kötü idi? Aosp roma geçtim bu yüzden ve şuan çok hızlı. :(

Akıcılık derken ucmuyoruz zaten hocam :) keşke daha iyi olsa ne olursa olsun orijinal global rom gibi olmuyor bence ama diğer sürümlere göre daha iyi geldi bana aosp rom saf arayüz olduğu için sevmiyorum hiç kullanmadım maalesef

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Bu şekilde imei geri yükleniyor mu? Birde Yükleme işlemini nasıl yapacağız twrp den mi yapıyoruz?
Evet Hocam aldıgınız yedeği pc ortamında ya da bulutta saklayın. Sonra tekrar herhangi birşey olduğundan Restore kısmından tekrar yükleyebilirsiniz.

nido10

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nadir
Cihazım
mi5s
Konular
1

Bence full wipe data format dara yes sonra romu 11.0.5.0 flaşlayıp bide öyle deneyin ben hiç hata almadım bu şekilde ama hiç yani mi9t pro gönderildi

Üst Alt