Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

emre407

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi 9T Pro 128GB
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Eu rom mı rom da denedim bana en iyisi bu geldi özellikle şarj guzel ve parmak izi hızlı okuyor takılma bug felan da yok miui11 bildirimleri de çok iyi alıyor gecikme yok renkli bildirimler de var yani şuan için bir sıkıntı görmedim denemeyen ler tavsiye ederim birşey kaybetmezsiniz :) beta hocam stabil yok tek sürüm üzeri çıkıyor sanırım son sürümü kurdum 20.1.2
Stabili de var onun hocam Miui v11.0.5.0 versiyonlu eğer dediğiniz kadar güzelse geçebilirim. Ekran süreleriniz nasıl acaba tek merak ettiğim bu kaldı?

Aksan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
K20 pro
Meslek
Tekstil
Konular
26
Stabili de var onun hocam Miui v11.0.5.0 versiyonlu eğer dediğiniz kadar güzelse geçebilirim. Ekran süreleriniz nasıl acaba tek merak ettiğim bu kaldı?
Ekran süresi hiç bakmıyor hocam ortalama gözle gözlemliyorum gayet iyi geldi bana eu rom göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen şimdi dikkat ettim stabil de varmış

wiper30

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şükrü
Cihazım
mi 11T Pro
Meslek
Güvenlij+PC vs..
Konular
55
Haftalıkmı indirelim yoksa stabil mi mi 9 t Pro için

Aksan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
K20 pro
Meslek
Tekstil
Konular
26
Globe rom stabil olanı yükleyen varmı ?

nido10

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nadir
Cihazım
mi5s
Konular
1
Bugüne kadar tüm romları kullandım buna global ,miuipro, eu stabil beta, aosp romlar, miroom vs nevarsa en az hata vereni en akıcısı global rom son romda galeri sorunu çıktı gerçi ilk miui11 globaldi ondan önceki pie sürümlü 10.3.3. versiyon hatasızdı neyse eu beta eu stabil de stabil bana daha iyi geldi hatasızdı benim için beta larda ufak tefek takılmalar yaşadım ama bunlar çok nadiren oldu miroom batarya konusunda gerçekten iyi tel kapalı 8 saatte yüzde 1 gitti diğerlerinde bu 4 ila 6 yı bulmuştu ama bunda da yine ben takılma ve donma yaşadım çoklu uygulama açıp geçişlerde yani yoksa uygulma veya oyundan atmadı, aosp romlar stock android tabanlı olup istisnasız hepsinde parmak izi sorunu var ama parmak izimle işim yok diyenler deneyebilir özelleştirme daha az pi performansı da iyi sayılmaz, miuipro paralı bir rom bi kaç defa kurdum bedava olandan çünki parayı yatırmak deve hendek misali yoksa 10 tl den kaçacak biri deilim hiç hata almadım pil de fena sayılmaz ama bi miroom değil tabiki ben sevemedim çünki linkler zor bulunuyor telegram vs takip etmek gerek artı çokda bir artısı yok. Benim cihaz mi9t pro global yani çin k20 pro larda bu deneyim farklıdır bilemem. En iyisi şu an için eu stabil 11.0.5.0 gerek pil akıcılık vs hepsi dengeli ve hatasız benim için bu arada ben 70 80 uygulama kullanan pubg asphalt vs tüm oyunlarıda ağlatırım yani cihazı çok zorlarım öyle kullanıcıyım yani herkese iyi günler dilerim. Xiami orjinal arama sms li bi global ypsaydıda hatasız ne güzel olurdu ama işte sonuç ortada telefonda fark ettim son zamanlarda uygulamadan çok romla uğraşır oldum sonunda kendi yazılımı yapcam bu gidişle xiami bize öğretti bu işleri zorla :)

dumert09

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
0
Evolution X 4.0 kullanıyorum her şeyi çok iyi. Parmak izi de kullanıyorum

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nido10

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nadir
Cihazım
mi5s
Konular
1
Evolution X 4.0 kullanıyorum her şeyi çok iyi. Parmak izi de kullanıyorum

Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullandım hocam parmak izi arada takılıor 2. 3. Denemde açıor ama sizin için iyise güle güle kullanın tabiki

Üst Alt