Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

musbed

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mustafa
Cihazım
mi 8se
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merhaba arkadaşlar , Mi 9T Pro ve Redmi K20 Pro Android Q (10) Miui 11 Global Beta ( Xiaomi.eu) romu çıkmıştır.
%100 Türkçedir.

İlk Kurulum: TWRP açın , Recovery - [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Twrp 3.3.1-25 Tek Tuş Yükleme Aracı (Alternatif Eklendi)

sifirdancustomromkurulumu2-4872-x-1168-jpg.66155

Güncelleme için, romu cihazı indirin ya da kopyalayın ardından TWRP install menüsünden xiaomi.eu_multi_xxx.zip dosyasını bulup "Swipe to confirm flash" yazısını sağa doğru çekip kurulumu yapın, ardından Reboot diyerek yeniden başlatın.

Ekran Görüntüleri:
Eklenecek.

Bilinen Hatalar:
MIUI11 ilk rom.

Not:
1-Ayarlar Telefon hakkında - miui sürümü 7 kez dokunun geliştirici olun
2- Ayarlar- Ek ayarlar - geliştirici seçenekleri menüsünden oem kilidi ve usb hata ayıklama modu açık olsun.

İndirme Bağlantıları Haftalık :
/

/
/

/
/
/

/
/
/
/
/
/

/
/

İndirme Bağlantıları Stabil :
/
/
/

NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.
Üstad kolay gelsin cihazım M1903F11A çin olan versiyonu diye tahmin ediyorum cihazda birkaçtane rom yükledim servis sorunu ile wifi sorunu çıkıyor bu rom uyum sağlar mı?

suprose

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi9T Pro
Konular
4
Telefonu twrp modunda bilgisayara bagladigimda bilgisayardan telefona bir sey atamiyorum gozukmuyor telefon ne yapmam gerek?

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Telefonu twrp modunda bilgisayara bagladigimda bilgisayardan telefona bir sey atamiyorum gozukmuyor telefon ne yapmam gerek?

Usb hata ayıklamayı açınız. Yetkilendirmeleri veriniz.
Twrp açtığınız da şifre istiyor ise şifrenizi giriniz, kabul etmiyor ise, Kullandığınız şifreler var ise ( kilit ekranı yüz verisi parmak izi vb) kaldırıp deneyiniz

adamhakli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
adam
Cihazım
mi 9t pro
Konular
4
anladım hocam yedeği ne ile alıp pcye atayım peki? TWRP'den datayı yedekleyip o dosyayı mı atayım bir de sadece data mı yedeklensin?
Usb kablosu ile direk resimlerinizi videolarınızı WhatsApp yedeğiniz varsa falan silinmesini istemediğiniz ne varsa onları pc ye taşıyın sadece. Twrp yedeği ile falan benim işim olmuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben wipe yapmadan kurdum gayet akıcı bi sorun yok
Sizin için güncelleme gibi olmuş zaten. Hayırlarda kullanın.

suprose

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi9T Pro
Konular
4
Usb hata ayıklamayı açınız. Yetkilendirmeleri veriniz.
Twrp açtığınız da şifre istiyor ise şifrenizi giriniz, kabul etmiyor ise, Kullandığınız şifreler var ise ( kilit ekranı yüz verisi parmak izi vb) kaldırıp deneyiniz
Peki hocam sadece systen ve dalvik cache wipe yapsam data yapmasam telefon bootloopta falan kalir mi acilmama sorunu yasar miyim

Twrp modda telefon bilgisayardan romu atmaya calıstıgımda burda kalıyo atmıyo sebebi ne acaba mount kısmında biseyleri tyanlıs mı yapıyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    49,5 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:

yagamisan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yagami
Cihazım
Redmi k60
Meslek
Gizli Youtuber
Konular
3
11.0.7 mi son beta mı fazla ekran süresi veriyor arkadaşlar? Beta da ki verdiği pil süresi mükkemel mi room dan çok çok daha iyi . Tabi bu cihazdan cihaza değişiyor

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
Peki hocam sadece systen ve dalvik cache wipe yapsam data yapmasam telefon bootloopta falan kalir mi acilmama sorunu yasar miyim

Twrp modda telefon bilgisayardan romu atmaya calıstıgımda burda kalıyo atmıyo sebebi ne acaba mount kısmında biseyleri tyanlıs mı yapıyorum
1 haftadır benzer sorunu yaşıyordum. driverların doğru kurulduğundan ve orjinal kablo kullandığınızdan emin olun sonra pc deki diğer usb girişlerine takarak deneyin. bazıları usb 2.0 ve üzerini desteklemediği için oluyor bu sorun

Aliozel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aliozel
Cihazım
Le max
Konular
0
cok yavas iniyor nedendir acaba

Üst Alt