Rom [Android 10] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.27 Beta - v11.0.8.0 Stabil Rom İndirme Bağlantıları

adamhakli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
adam
Cihazım
mi 9t pro
Konular
4
Arkadaslar lütfen iki dk cevap yazar misiniz, global kararli sürümdeyim twrpden sadece system ve dalvik cache wipelayip eu beta kurabilir miyim? Data format ve data Wipe yapmayacağım.

Bu Sekilde yaparsam acilmama sorunu yasar miyim veya systemi wipelarsam rom dosyasi kaybolur mu telefonda sonra flasyacak rom bulamayiz hafizada twrpde kaliriz :)
Pc yoksa girişme bu işe. Twrp den usb bağlayıp dosyayı wipe yaptıktan sonra atacaksın zaten..

adamhakli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
adam
Cihazım
mi 9t pro
Konular
4
Hocam pc var. Peki data wipe yapmazsam sikinti olur mu dosyalarim kaybolsun istemiyorum
Hocam tertemiz kurulum yap. Android bu mutlaka sıfırdan sistem kurulmazsa sıkıntı çıkartıyor. Dosyalar mecbur taşınacak pc ye. Hafıza kart girişinin olmayışını dezavantaj defterine bu yüzden yazıyoruz birazda aslında.
Ama dosya aktarım hızları gayet kabul edilebilir düzeyde hızlı. Hem böylelikle pcye yedekte aldırmış oluyor bu işlem fena mı ☺️

suprose

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi9T Pro
Konular
4
Hocam tertemiz kurulum yap. Android bu mutlaka sıfırdan sistem kurulmazsa sıkıntı çıkartıyor. Dosyalar mecbur taşınacak pc ye. Hafıza kart girişinin olmayışını dezavantaj defterine bu yüzden yazıyoruz birazda aslında.
Ama dosya aktarım hızları gayet kabul edilebilir düzeyde hızlı. Hem böylelikle pcye yedekte aldırmış oluyor bu işlem fena mı ☺
anladım hocam yedeği ne ile alıp pcye atayım peki? TWRP'den datayı yedekleyip o dosyayı mı atayım bir de sadece data mı yedeklensin?

Occaut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Tekstil
Konular
11
Arkadaşlar 11.0.7.0 akıyor haberiniz olaun . Şimdilik şarj süresi hariç herşeyden çok memnunum

CAPİTAL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Molly
Cihazım
9TPRo
Konular
26
Arkadaşlar 11.0.7.0 akıyor haberiniz olaun . Şimdilik şarj süresi hariç herşeyden çok memnunum
Merhaba hocam. Beta son sürüm ile şuan kullandığınız sürüm arasındaki farkları belirtirmisiniz

Occaut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Tekstil
Konular
11
Klavye deneme
Merhaba hocam. Beta son sürüm ile şuan kullandığınız sürüm arasındaki farkları belirtirmisiniz
Hocam beta son sürümü denemedim . Ben 11.0.5.0 ilk çıktığı günden beri kullanıyorum . Onda da çok sorun yoktu ama arada takılmalar oluyordu . 11.0.7.0 da ise herşey yolunda gozukuyor ve telefon daha akıcı , ama ben her guncellemede(stabil olduğu için ayda 1 falan) full wipe yaparım. Belki de o rahatlattı telefonu bilemiyorum

CAPİTAL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Molly
Cihazım
9TPRo
Konular
26
Klavye deneme
Hocam beta son sürümü denemedim . Ben 11.0.5.0 ilk çıktığı günden beri kullanıyorum . Onda da çok sorun yoktu ama arada takılmalar oluyordu . 11.0.7.0 da ise herşey yolunda gozukuyor ve telefon daha akıcı , ama ben her guncellemede(stabil olduğu için ayda 1 falan) full wipe yaparım. Belki de o rahatlattı telefonu bilemiyorum
Betada olup da son çıkan stabilde olmayan özellik var mı diye sordum aslında hocam. Mesela dikdörtgen pil simgesi stabilde yok

Themerhum

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi9t Pro
Konular
21
Klavye deneme
Ben wipe yapmadan kurdum gayet akıcı bi sorun yok

macorono34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
serdar
Cihazım
g3
Konular
1
arkadaşlar miuimix 20.3.12 versiyonundayım bu rom un 10.0.7.0 sürümüne gecmek isatiyorum ama format data yapmak istemiyorum 5 li wipe yapıp gecsem sorun olurmu?

Üst Alt