MIUI 11 [Android 10] Mi 8 - Xiaomi.eu MIUI 11 v20.3.26 Beta / v11.0.7.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

mert258

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi8
Konular
16
Yeni sürüm kurdum genel olarak güzel ama bir sorun var benden dolayı mı böyle bilmiyorum mi 8 olan deneyebilirmi
whatsapp herhangi bir kisi sohbet yerine gelince klavye acmadan sag alt taraftakı ses gonderme yerıne tıklamada sıkıntı yok tıklıyor ama basılı tutmaya tıklayınca hiç bir sey olmuyor tek tıklamada tıklıyor sorun yok ama ses gonderırken basılı tuttugumuzda olmuyor veya ınsgrmda hesap değistirme yeri 2 hesap acıkken sag alt tarafa basılı tutunca hesaplar arası gecıs yapılıyor ordada olmadı varsa mi 8 kullanıcısı deneyebılırmı
Basılı tutunca çalışmıyor bendede basılı tutup yukarı surukleyince calisiyor

Moderatör tarafında düzenlendi:

NoAccess

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mİ 8
Konular
1
Basılı tutunca çalışmıyor bendede basılı tutup yukarı surukleyince calisiyor

mı 11 var sizdede kardeşim biraz yukarıya dogru basılı tutunca işliyor ama sag alt taraftan basılı tutunca islemiyor fark ettim sorayım dedim sadece bende var diye

tek tıklamada sıkıntı yok canavar gibi :D

MimosaPudica

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi 8
Konular
4
Gerçekten son beta sürüm olan 20.3.12 sorunsuz olmuş diyebilirim. 20.1.21 v3 kullanırken aldığım güzel performansı daha tutarlı şekilde bu sürümde alıyorum. Ana ekrana dönüşte oluşan animasyon hataları bu sürümle giderilmiş. Ram optimizasyonu ocakta ki gibi düzeltilmiş tekrar. Boştaki ram değeri 4 GB civarında dolaşıyor. Bataryaya olumlu şekilde yansıyacaktır. Son iki aydır çıkarılan hiçbir beta sürümden memnun değildim ama bu stabil gibi olmuş tebrikler Xiaomi. (Tabi ki EU ekibine ayrıca teşekkürler) :) Tavsiye ediyorum herkese :)

Djkjmer25

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi8
Konular
19
Arkadaşlar bu son betayi kurmak istiyorum da 3 wipe falan yazmissiniz o nasil oluyor temiz kurulum nasip yapilir yazarmisiniz size zahmet simdiden sagolun

Schirip

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Mi 8
Konular
14
Her zaman açık ekrana yeni fonlar gelmiş.

MimosaPudica

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi 8
Konular
4
Arkadaşlar bu son betayi kurmak istiyorum da 3 wipe falan yazmissiniz o nasil oluyor temiz kurulum nasip yapilir yazarmisiniz size zahmet simdiden sagolun
Hocam konunun ilk sayfasına bakarsanız anlatım mevcut orda uygulayabilirsiniz :)

Djkjmer25

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi8
Konular
19
Zaten kullaniyorum beta kardeş sadece 3 wipe temiz kurulum nasıl yapicam onu soruyorum kurmayi biliyorum normal bahsettigim sey onunhn basinda olsa zaten buraya yazmazdim

M_aTRa_X

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ferhat
Cihazım
mi 13
Konular
0
Neredeyse tum uygulamalar dark modeye gecis yapti bu guncelleme ile. Banka uygulamalarinin bile renk ayarlari degisti

bymcs

вчmcs
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MCS
Cihazım
Mi 8
Konular
11
Neredeyse tum uygulamalar dark modeye gecis yapti bu guncelleme ile. Banka uygulamalarinin bile renk ayarlari degisti
Küresel Karanlık modunu devre dışı bırakın
*karanlık modu sayfasının en altında

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt