Doğrudur hocam. Muhtemelen magiskten kaynaklanıyordur sorun. Eu resmi sitesinde de benzer sorunlar yaşayanlar vardı.Hocam, Global stabil yüklüyken Ota üzerinden güncelleme yapınca telefon açılmıyor ve format atmam gerekiyor.
Telefonun, magisk root ve twrp yüklü olmasından dolayı böyle olduğunu düşünüyorum.
Şu an global stabil yüklü ve sırf bu yüzden güncelleme yapmaya çekiniyorum.
Eu rom'da da böyle olacağını tahmin ediyorum.
Her seferinde kendi ayarlamalarımı yapmam gerekmese yüklerim de vakit kaybı çok oluyor işte.
Şuan en memnun olduğum sürüm diyebilirim şarj konusundaSon sürümdeki şarj performansı çok kötü.
yine aynıGüncelleme yapan veya yapmayan arkadaşlar SafetyNet kontrolü yapabilir mi?
son 2 sürümdür bende böyle.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Güncelleme yapan veya yapmayan arkadaşlar SafetyNet kontrolü yapabilir mi?
son 2 sürümdür bende böyle.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İkinci seçenek manidar olmuş"Situation regarding failed SafetyNet CTS issue:
Google updated CTS check on their server - More info hereLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
You have currently two possible solution:
At first, make a backup of your current /persist partition by flashing this zip in TWRPLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
1 - If you do not have Widevine L1 or you have no plan to use it, install persist.img from global/china fastboot ROM via fastboot or TWRP and Safetynet CTS will pass again but you loose Widevine L1 to L3 (Netflix HD)
2 - Install Global STABLE ROM and LOCK your Bootloader"