- Adım
- Ayhan
- Cihazım
- K20 pro
- Meslek
- Tekstil
- Konular
- 26
Çok tşk ederim hocam bunda android sürümü nedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Çok tşk ederim hocam bunda android sürümü nedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Android 12. Siz hangi cihazı kullanıyorsunuz. Mi 9 ise extended ile uyumlu çok güzel kernel var romun geliştiricisi extra olarak paylaşıyor onu gönderiyim size. Dün aldığım ekran süresini paylaştım. Tamamen mobil veri kullanımı.Çok tşk ederim hocam bunda android sürümü nedir
Olur hocam benim de mi9 cihazAndroid 12. Siz hangi cihazı kullanıyorsunuz. Mi 9 ise extended ile uyumlu çok güzel kernel var romun geliştiricisi extra olarak paylaşıyor onu gönderiyim size. Dün aldığım ekran süresini paylaştım. Tamamen mobil veri kullanımı.
İon kerneli nasıl bulabilirim hocam bende evx kullanıyorum a12 otaEvet iyi ama pixon kernel kullanıyor ve bazı sosyal medya uygulamalarında lag var gibi çok takılıyor şarjıda çok iyi değil. Şimdi geliştiricisi ile konuşuyoruz evasion kernel uygulamaya çalışıyor yeni güncellemede ama pil tüketimi pixondan daha kötü dedi. Evo kullanacaksanız iron kernel ile beraber kullanın çok daha fazla keyif alırsınız evo özelleltirme kralıdır aosp lerde ve tamamen türkçe.
Telegram sayfası var hocam.İon kerneli nasıl bulabilirim hocam bende evx kullanıyorum a12 ota
Eğer sıkılırsan crdroid romunu deneme şansın varmı benim imei repair olduğu için deneyemiyorum performans ve batarya konusunda çok iyi bir rom olduğunu söylüyorlarKonuyu hortlatayım. Cihazı 3 yıldır kullanıyorum. Yıllardır eu 11.0.9 sürümünü kullandım. Son 6 aydır miumix 12.0.6 kullanıyorum gayet akıcı ve memnunum. Hala orjinal bataryasını kullanıyorum. 5 saat 30 dakika ekran süresi bana az geliyor. Siz ekran süresi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Şuan evolution x 13 kullanıyorum ama iron kerneli nereden bulabilirim acabaEvet iyi ama pixon kernel kullanıyor ve bazı sosyal medya uygulamalarında lag var gibi çok takılıyor şarjıda çok iyi değil. Şimdi geliştiricisi ile konuşuyoruz evasion kernel uygulamaya çalışıyor yeni güncellemede ama pil tüketimi pixondan daha kötü dedi. Evo kullanacaksanız iron kernel ile beraber kullanın çok daha fazla keyif alırsınız evo özelleltirme kralıdır aosp lerde ve tamamen türkçe.
Şuan evolution x 13 kullanıyorum ama iron kerneli nereden bulabilirim acabaEvet iyi ama pixon kernel kullanıyor ve bazı sosyal medya uygulamalarında lag var gibi çok takılıyor şarjıda çok iyi değil. Şimdi geliştiricisi ile konuşuyoruz evasion kernel uygulamaya çalışıyor yeni güncellemede ama pil tüketimi pixondan daha kötü dedi. Evo kullanacaksanız iron kernel ile beraber kullanın çok daha fazla keyif alırsınız evo özelleltirme kralıdır aosp lerde ve tamamen türkçe.