Sohbet Agit Sonkurt ifşaa Dolandırıcı

PaRSTürK

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.....
Cihazım
.....
Konular
10
Lütfen önce güveneceğiniz kişinin ismini bir aratın Google'da ya. Bu kaçıncı aynı vaka...

Yalnız hocamız onu yapmış ama google de aratınca çıkmıyormuş şimdi aynı isimle aratınca bu konu çıkıyor google da indesklendiği için

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Dostum bizde araştırdığımızı sanıyoruz ama maalesef eksik kalıyoruz detaya girince çıkıyor ondan konu açtım youtube hesabı bu adamın referansı oluyor oradan kapattırmak lazım insanlar oradan madur oluyorlar

Kapattirmak değil yasal olarak şikayet bulunun . Sen ben o sustukca devam eder bu tipler . Haram olsun Allah'ından bulsun demekle olmuyor malesef.

PaRSTürK

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.....
Cihazım
.....
Konular
10
Kapattirmak değil yasal olarak şikayet bulunun . Sen ben o sustukca devam eder bu tipler . Haram olsun Allah'ından bulsun demekle olmuyor malesef.

Aynen öyle geç olur belki ama illaki bulunur ve cezasını çeker zaten şikayette bulunacakmış bu kişiden mağduriyet yaşamış olan diğer kişilerde bu konuyu görüp davaya ortak olurlarsa süreç baya hızlanır.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Aynen öyle geç olur belki ama illaki bulunur ve cezasını çeker

Tabiki hocam illaki bulunur bu ne böyle ya bu kaçıncı konu herkes yazıp yazıp köşesine çekiliyor ama herkes görmediği için yine kapana kısılan da illaki çıkacak bu şerefsiz de devam edecek . Benim başıma gelmiş olsa asla peşini bırakmam yasal olarak sonuç alamasam bile diğer yollardan bulurdum ki adamın hesap ibanları numarası apaçık ortada. Böyle susup susup otururlarsa daha çok can yanar

adzate

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rüştü
Cihazım
Mi 6-Poco x6
Meslek
Tasarım-Otomasyon
Konular
15
Çok Geçmiş Olsun, Üzüldüm senin adına kardeş
Umarım tez zamanda hak ettiği yeri boylar

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Bu şahıs o kadar aşmış ki kendisini, o kadar profesyonel olmuş ki, hala dolandırmaya devam ediyor. Yazıklar olsun..

DeePDe

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
mi 8
Konular
4
Arkadaşlar Bu agit sonturk için istanbul bakırköy cumhuriyet bassavcığına dolandırıcılık suçundan suç duyurusunda bulunacağım hem burdaki konuyu ayakta tutmak için hemde daha niceleri madur olmasın diye bu konuda madur olan beraber hareket edelim diyen arkadaşım olursa benimle iletişime geçsin burda çok değerli insanlar var bu tarz forumlarda hep destek var ben 12 yıllık iphoneyi bırakarak geldim sosyal medyada beni bir çok insan tanır yani kendisi bu sefer çok ama çok kötü bir taşa denk geldi bunun arkassını bırakmayacağım. Benim kendi internet sitelerim var oradada makaleler açacağım adına yaptıklarına yıllarca apple forumlarında modetatorlük yaptım ben xioami geçtikten sonra telefon foruma geldim ama bakıyorum bir çok insan destek olmaya çalışırken böyle haysiyetsizlerin önüne geçmek için mücadele etmek lazım yine söylüyorum bu bizim zafiyetimiz. Ben ödemeyi akşam 19 dan sonra yaptım. Ve gerçekten detaylı arama yapmaz isen googlede bu adamla alakalı bişi çıkmıyordu forum içinde bir kaç mesaj dışında ama konu açtım devam ettim. Bakın arkadaşlar size küçük bir anımı anlatayım ben bu arkadaş gibi bir arkadaşa internet sitesi açtım Yıllar önce sahibinden.com üzerinden yeni açıldığında bir arkadşaımı dolandıran kişi üzerine şahis arkadaşı buldu ben dolandırı değilim dedi faceden ve maduriyetini giderdi çünkü adamın adını soy adını yazınıca google dolandırıc diye çıktı. Bu tarz haysiyetsizlere bu şekilde mücadele edilir burda hakkı emeği ile iş yapan kardeşlerinde emeğine saygısızlığı yüzünden güvensizlik oluşuyor böyle çatı altındada madur ediliyor insanlar Tekrarlıyorum eğer varsa aynı şekilde madur olan bana dilekçede atabilir alırım yarın ben bu elemana suç duyurusunda bulunacağım tekrar bilginiz olsun Konu aktif olduğu sürece bu adam kimdir diye baklığında bir çok insan buraya yönelecektir. Kaliteli bu tarz ortamları ayakta tutmak adına bunları yapmamız gerekiyor ayrıca konuyu açtığımdan beri destek veren moderator ve konuyu ayakta Tutan ve iyi dileklerini ileten bütün arkadaşlarıma teşekkur ederim iyiki varsınız böyle çürükler çıkacak allahın izni ile biz o çürüğüde kesip atmasını biliriz saygılarımla.

PaRSTürK

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.....
Cihazım
.....
Konular
10
Yardım - Redmi 6 pro Brick oldu

Şu konuya girilip bakılırsa herşey belli zaten. Ama bu konuyuda inceleyen olursa diye şu linkide bırakayım buraya kişi hakkında tüm yazılanlara rağmen konu hakkında kafasında hala soru işaretleri oluşan varsa en azından bu konuyuda inceleyerek nasıl bir teknik bilgiye sahip olan arkadaşa cihaz gönderimi yapacağını görmüş olur.

DeePDe

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
mi 8
Konular
4
eline sağlık hocam çok daha iyi olmuş teşekkurler tekrar. bu konunun eklenmesi bile kesinlikle değerli olacaktır.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Bu ülkede, minareyi çalan kılıfını hazırlamış oluyor zaten... Senin suç duyurusunu bir iki salvo ile boşa çıkaracak argümanları da bu gafil biliyordur elbette...

Ben yandım başkası yanmasın mantığı maalesef işlemiyor çünkü, daha önceki yananlar forumda olduğu halde sen yine yandın... Bu söylemler oluşan sorunu çözmez maalesef... Hatanın kendinde olduğunu iki yerde yazmışsın ama kabul etmiyorsun...

Mücadelende Allah muvaffak eylesin ama bu tip dolandırıcılık işlerinde adli veya hukuki olarak sağlam deliller yoksa sonuç da olmuyor. İnşallah sen iyi bir sonuca ulaşırsın... ;)

Üst Alt