Sohbet Agit Sonkurt ifşaa Dolandırıcı

PaRSTürK

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.....
Cihazım
.....
Konular
10
Adalet sisteminin olduğuna inanmıyorum. Başarısız olur gibi. Daha önemlisi dikkatli olmak.

Ne olursa olsun bize düşen ve yapılması gereken yasalara uymak. Şuana kadar yasal yollardan hakkımı arayıpta çözümlenemeyen bir durumum olmadı çok şükür. Siz hakkınızı arar konunun takipçisi olur pes etmezseniz gereken geçte olsa yapılıyor.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Adını Google'a yazınca dolandırıcı olduğu ayan beyan ortada... Neye güvenip para gönderiliyor bu adama anlamadım ki. :?

DeePDe

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
mi 8
Konular
4
kardeş çıkmıyordu artık çıkıyor artık dahada beterini yapacağım bana beni dolandırarak 200 lira kazandım sanıyor ekmeğine tekme attı internet sitesi açacağım adına dahada beterini yapacağım yazık yani insaları dolandırmasını izlemek bana göre değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kesinlikle sana katılıyorum bu konuda kardeşim.

hocam öncelikle şunu belirteyim bu insan için suç duyurusu cumhuriyet başsavcılığının süreci min 6 ay 200 lira para maliyeti adliyede dilekçesi ve süreci derken insanlar bundan fazla para harcamamak için devam ediyor. bankalar hesaplarını açık tutuyor ben inanmıyorum kendi adına bu işi yaptığını gerçek adıda değildir bu elamanın ve yazık günde ne kadar insan dolandırıyordur bilmiyorum ama türkiyede hatrı sayılır forumların hepsinde üyeliğim var ve ben bunu onun yanına bırakmayacağım videolarını şikayet edin. forumlarda herkes yazılarının altına dolandırıcı diye yazsın zaten xaiomi imei repair brick yazınca bunun bilgileri çıkıyor bu arkadaşın en büyük referansı yutube malesef orada bir çok olumlu yorum gören vatandaşta ağına düşüyor incelemiyor aramıyor ama bu tarz şeylerde diğer arkadaşlarımın dediği gibi hele bide para yatırmadan yapmam etmem eft bile kabul etmiyor düşünün yanı hesaba havale yapacaksın çünkü hesabına para geçtimi bi daha onun için işlem yapamıyorsun sevgili dostlar bakın bu tarz insanları barındırmayın ismi lazım değil aklımdaki bütün en kötü bildiğim şeyleri onun için saydığım arkadaş burda eminim ki belki yorum yapanlardan biri yaşım 37 onun gittiği yerden geliyoruz. Ben okuduğunu bildiğim için yazıorum. Artık bu ekmeği yiyemicek.

Son düzenleme:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Bence bu yada baskasi kimse kimseye net birşey olmadan uzaktan güvenerek para gondermemeli.

PaRSTürK

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.....
Cihazım
.....
Konular
10
kardeş çıkmıyordu artık çıkıyor artık dahada beterini yapacağım bana beni dolandırarak 200 lira kazandım sanıyor ekmeğine tekme attı internet sitesi açacağım adına dahada beterini yapacağım yazık yani insaları dolandırmasını izlemek bana göre değil.

kesinlikle sana katılıyorum bu konuda kardeşim.

hocam öncelikle şunu belirteyim bu insan için suç duyurusu cumhuriyet başsavcılığının süreci min 6 ay 200 lira para maliyeti adliyede dilekçesi ve süreci derken insanlar bundan fazla para harcamamak için devam ediyor. bankalar hesaplarını açık tutuyor ben inanmıyorum kendi adına bu işi yaptığını gerçek adıda değildir bu elamanın ve yazık günde ne kadar insan dolandırıyordur bilmiyorum ama türkiyede hatrı sayılır forumların hepsinde üyeliğim var ve ben bunu onun yanına bırakmayacağım videolarını şikayet edin. forumlarda herkes yazılarının altına dolandırıcı diye yazsın zaten xaiomi imei repair brick yazınca bunun bilgileri çıkıyor bu arkadaşın en büyük referansı yutube malesef orada bir çok olumlu yorum gören vatandaşta ağına düşüyor incelemiyor aramıyor ama bu tarz şeylerde diğer arkadaşlarımın dediği gibi hele bide para yatırmadan yapmam etmem eft bile kabul etmiyor düşünün yanı hesaba havale yapacaksın çünkü hesabına para geçtimi bi daha onun için işlem yapamıyorsun sevgili dostlar bakın bu tarz insanları barındırmayın ismi lazım değil aklımdaki bütün en kötü bildiğim şeyleri onun için saydığım arkadaş burda eminim ki belki yorum yapanlardan biri yaşım 37 onun gittiği yerden geliyoruz. Ben okuduğunu bildiğim için yazıorum. Artık bu ekmeği yiyemicek.

Sizin gibi mağduriyet yaşayan kişilerin ortaklaşa hareket etmeleri gerek aslında süreç hem hızlı hareket etmiş olur hemde mahkeme masrafları yarıya iner ama dediğim gibi tutar az olunca insanlar yanaşmıyorlar bu duruma. Genede ben bir şekilde yasal süreç başlatmanız taraftarıyım istediği kadar IP değiştirsin adını gizlesin hatta sesini değiştirsin eliyle koymuş gibi bulurlar şahısı konunun bende takipçisiyim böyle kişiler alın teriyle kazandığımız iki kuruşa göz dikiyorlar ya Allah ıslah etsin.

marslan81

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Tasarım Teknisyeni
Konular
1
Bu şahısların ifşa edildiği rehber niteliğinde bi konu açılabilir aslında...

DeePDe

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
mi 8
Konular
4
dostum devlet kurumunda çalısıyorum vakit bulursam bi suç duyurusunda bulunucam cuma günü izinliyim. bankalar ile görüştüm detayları burdan paylaşmayacağım çünkü burdada yazdıklarımızı okuyor süreci sonuçlansın paylaşırım. Allahtan bilişimden bağlantılarımız var Onların verdiği akıllar ile ilerliyoruz şunu belirtmek isterim devletimiz istediği anda eliyle koyduuğu gibi alır senin söylediğin gibi bütün kaynaklara ulaşılıyor. Urfada olduğunu söyledi bakalım oraylada iletişime geçtim.

arkadaşlar zaten yazılarımız indeksleniyor bakın yutubedeki konusunun altına yazın hala orda umutla bekleyen insanlar var hesabı kapattırın referansı orası burayı inceleyen ve benzeri forumları inceleyenler kesin zaten öğreniyordur. ama oraya dikkat etmek lazım bütün herkes referans orayı alıyor. Forum yöneticileri takip edecektir. Konuyu artık rahat rahat dolandıramaz zaten xiaomi ekip adı altında konu açıyor paylaştığı video ona ait olduğunuda düşünmüyorum. insanlarada dosyalar gönderiyor bağlanıp uzaktan yapacağım diyor işin püf noktası ise hesabına para geçmeden işlem yapmaması arkadaşalr kesinlikle buna dikkat edin.

Son düzenleme:

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Bu dolandırıcı yaptığı şeyin hukuki olup olmadığını bir de hukuk forumlarında sormuş kendi mağdur gibi.
Bir de kopyala yapıştır yapıp o sitede yazdıklarını buraya da yazmış.

PaRSTürK

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.....
Cihazım
.....
Konular
10
dostum devlet kurumunda çalısıyorum vakit bulursam bi suç duyurusunda bulunucam cuma günü izinliyim. bankalar ile görüştüm detayları burdan paylaşmayacağım çünkü burdada yazdıklarımızı okuyor süreci sonuçlansın paylaşırım. Allahtan bilişimden bağlantılarımız var Onların verdiği akıllar ile ilerliyoruz şunu belirtmek isterim devletimiz istediği anda eliyle koyduuğu gibi alır senin söylediğin gibi bütün kaynaklara ulaşılıyor. Urfada olduğunu söyledi bakalım oraylada iletişime geçtim.

arkadaşlar zaten yazılarımız indeksleniyor bakın yutubedeki konusunun altına yazın hala orda umutla bekleyen insanlar var hesabı kapattırın referansı orası burayı inceleyen ve benzeri forumları inceleyenler kesin zaten öğreniyordur. ama oraya dikkat etmek lazım bütün herkes referans orayı alıyor. Forum yöneticileri takip edecektir. Konuyu artık rahat rahat dolandıramaz zaten xiaomi ekip adı altında konu açıyor paylaştığı video ona ait olduğunuda düşünmüyorum. insanlarada dosyalar gönderiyor bağlanıp uzaktan yapacağım diyor işin püf noktası ise hesabına para geçmeden işlem yapmaması arkadaşalr kesinlikle buna dikkat edin.

Hocam inşallah bu şahıs hakkında en kısa sürede gereken yapılır ve daha fazla insan mağduriyet yaşamaz. Allahtan cihazınızı geri göndermişte oradan kurtarmışsınız. Eminim konuyuda farklı hesaplar ile okumaktadır kendiside.Zaten kişinin adını aratınca google da forum çıkıyor bu adı dediğiniz gibi kendininmi sahtemi bilemeyiz ama bu ad ile iş yapamayacaktır artık.

Virtuoso

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevcut değil
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
26
Lütfen önce güveneceğiniz kişinin ismini bir aratın Google'da ya. Bu kaçıncı aynı vaka...

Üst Alt