Sohbet Agit Sonkurt ifşaa Dolandırıcı

DeePDe

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
mi 8
Konular
4
Bende urfadayım. Bende bir sorduruyum urfadaki xiaomicilere

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
eyvallah bahadır kardeşim bu şekilde ulaşacağız. Banka hesapları içinde ayrı işlem başlatıcam önümüzdeki hafta.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Merhaba duyarlı kardeşlere sonuna kadar teşekkur ederim. Ben gerekli yasal süreci başlattım banka kişiyi arayıp ödemenin iadesini talep ettiğinde hizmet bedeli diyip iadeyi kabul etmemiş Bakalım urfadaki dostlarımlada iletişime geçtim peşini bırakmayacağız işallah
Anlatmak istediğim buydu, yaşayarak öğrenmek ayrı bir işkence tabi. Kolay gelsin.

PaRSTürK

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.....
Cihazım
.....
Konular
10
Bu iş bir şekilde çözülür ama çok uğraştırır önceki yazılarımda da dediğim gibi zaten bu tür uğraş, masraf ve süreçleri bu tür kişiler çok iyi bildiğinden yapmaya devam ediyorlar genelde.

DeePDe

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
mi 8
Konular
4
Anlatmak istediğim buydu, yaşayarak öğrenmek ayrı bir işkence tabi. Kolay gelsin.
h
hocam sorun değil zaten o önemliydi bankalarla ilişkilerim iyidir görüştüğüm zaman bana izliceğim yolu açıkladılar burada paylaşmayacağım mağluk yaratık bularda ise ona göre kafasından başka çakallık yapmasın ama bilişim suçlarından suç duyurusuna kadar şu anda mimmledim kendinsini kendisiyle konuşma metinlerimizi arama kayıtlarını hepsinin çıktıları ile gittim suç duyurusuna konuşmalar bende konuşma metni ve ödemeyi gerçekleştiridğimdeki dekont ile ilgili işlemi beklerken yaptığımız konuşmanın videosuda vardı elimde onuda sundum yani konuşmayı yaparken nerde hangi noktada kesildi ödemenin hesabına geçmesi ile beraber whatsaaptan engellediği saat aramalarımın hiç birine dönmemesi ve engelleme dakikası hepsi görünüyor yani bu savcı bunun ciddi bir delil olduğunu belirtti.

PaRSTürK

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.....
Cihazım
.....
Konular
10
h
hocam sorun değil zaten o önemliydi bankalarla ilişkilerim iyidir görüştüğüm zaman bana izliceğim yolu açıkladılar burada paylaşmayacağım mağluk yaratık bularda ise ona göre kafasından başka çakallık yapmasın ama bilişim suçlarından suç duyurusuna kadar şu anda mimmledim kendinsini kendisiyle konuşma metinlerimizi arama kayıtlarını hepsinin çıktıları ile gittim suç duyurusuna konuşmalar bende konuşma metni ve ödemeyi gerçekleştiridğimdeki dekont ile ilgili işlemi beklerken yaptığımız konuşmanın videosuda vardı elimde onuda sundum yani konuşmayı yaparken nerde hangi noktada kesildi ödemenin hesabına geçmesi ile beraber whatsaaptan engellediği saat aramalarımın hiç birine dönmemesi ve engelleme dakikası hepsi görünüyor yani bu savcı bunun ciddi bir delil olduğunu belirtti.

Siciline işlemesi bile yeterli ama daha da önemlisi bu kişinin buradaki profil bilgisinde belirttiği gibi 26 yaşında olduğuna hiç inanmıyorum her türlü bilgisinin de sahte olduğunu düşünüyorum başka forumlardan da araştırınca maduriyet o kadar çok ki artık bu işi düzenli olarak adet haline getirdiği belli oluyor.:)

DeePDe

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
mi 8
Konular
4
Siciline işlemesi bile yeterli ama daha da önemlisi bu kişinin buradaki profil bilgisinde belirttiği gibi 26 yaşında olduğuna hiç inanmıyorum her türlü bilgisinin de sahte olduğunu düşünüyorum başka forumlardan da araştırınca maduriyet o kadar çok ki artık bu işi düzenli olarak adet haline getirdiği belli oluyor.:)

Resmi gerçek hocam kullandığı resim kendisine ait onu teşhis ettik değişim göstermiş ama ismini bilemiyorum ama resim kendisi burda paylaştığım resim.

ad3m1r

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9 se
Konular
0
agit sonkurt denen şahıs beni de dolandırdı, okursa cesaretlenir m bilmiyorum ama bir avukat arkadaşa danıştım ödenen miktarı geri almanın dışında şahsa hiçbir hukuki yaptırımda bulunulmayacağını söyledi, savcılık da ifade verir paranı geri öder konu kapanır dedi, ben de savcılığa şikayet dilekçesi vermekten vazgeçtim yapılacak tek şey bu gibi forumlarda insanları uyarmak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir de dolandırılan arkadaşlar neden bunun youtube kanalına yazmıyor youtube a şikayet etmiyor ben baktım benden başka yazan yok gibi insanları oradan manipüle ediyor sonuçta

Son düzenleme:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
agit sonkurt denen şahıs beni de dolandırdı, okursa cesaretlenir m bilmiyorum ama bir avukat arkadaşa danıştım ödenen miktarı geri almanın dışında şahsa hiçbir hukuki yaptırımda bulunulmayacağını söyledi, savcılık da ifade verir paranı geri öder konu kapanır dedi, ben de savcılığa şikayet dilekçesi vermekten vazgeçtim yapılacak tek şey bu gibi forumlarda insanları uyarmak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir de dolandırılan arkadaşlar neden bunun youtube kanalına yazmıyor youtube a şikayet etmiyor ben baktım benden başka yazan yok gibi insanları oradan manipüle ediyor sonuçta
Geçmiş olsun. :( Ne yazsak çizsek boş sanırım.

Orhan Kahraman

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Cihazım
Redmi
Konular
0
Beni de dolandırdı, lütfen herkes 5 dakikasını ayırsın ve cimere şikayette bulunsun.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Bu kadar yazılıp çizildikten sonra bile hala dolandırılmayı başaran arkadaşlar kusura bakmasın ama sizleri agit olmasa magit çarpardı nasıl olsa, içiniz rahat olsun o paranın gideceği varmış.

Bu işin yolu da Bimer, Cimer falan değil sahibinden get ile satış yapan bir arkadaşın konusu vardı, o arkadaş gibi savcılığa gideceksiniz ve bu agit'in hayatını kaydıracaksınız.

Üst Alt