- Adım
- Serhat
- Cihazım
- Redmi Note 9S
- Konular
- 315
Geçmiş olsun hocam, umarım bu dolandırıcı daha fazla kişiye ulaşmadan, bir önce yakayı ele verir.
Hocam numarası var konuşan ses kaydı alsın memleketin tek akıllısı arkadaş ya böyle herkese anasını andırıyor yazık kadınadaHerkes işletse eğlenceli troll olur mu acaba?
Geçmiş olsun hocam.
"Hocam telefon mu tamir ediyordunuz işim varda." Şeklinde mesaj yolladım daha okumadı. DeneyelimHocam numarası var konuşan ses kaydı alsın memleketin tek akıllısı arkadaş ya böyle herkese anasını andırıyor yazık kadınada
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İmei repair yapıyor özellikle şu anda forumda başka kullanıcı adı ile kesinlikle üye ve mi 8 üzeri yapıyor şu anda ondan yükleniyor müşteriye"Hocam telefon mu tamir ediyordunuz işim varda." Şeklinde mesaj yolladım daha okumadı. Deneyelim
Bu dolandırıcı yaptığı şeyin hukuki olup olmadığını bir de hukuk forumlarında sormuş kendi mağdur gibi.
Adalet sisteminin olduğuna inanmıyorum. Başarısız olur gibi. Daha önemlisi dikkatli olmak.Öncelikle geçmiş olsun, sizin gibi mağduriyet yaşayan birçok kişinin olduğuna eminim ama yasal süreçler uzun ve zahmetli olduğundan çoğu kişi hakkını aramıyor bu tip kişilerde yasal süreçlerin uzun sürdüğünü ve zahmetli olduklarını bildiklerinden haksız işleyişlerine devam ediyorlar ki asıl yanlışta burada yapılıyor. Süreç ne kadar uzun sürerse, zahmetli olursa olsun gereken yerlere başvurulması gerektiğini düşünüyorum bunun yanında sizden ricam kişi hakkında suç duyurusunda bulunmadan ve iş mahkemeye intikal etmeden kişinin kişisel bilgilerini paylaşmamanız ve kişi mahkeme tarafından suçlu görünmeden çeşitli ithamlarda bulunmamanız olacaktır haklıyken haksız duruma düşersiniz bilginiz olsun.