Rom AbhiX ROG Edition Tulip Final [Android 10 EOL] 12.6

kmrbfare

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
note 6 pro
Konular
2
ilk izlenimlerime göre eu'dan geçtiğim halde çok stabil bir rom, iyi uğraşılmış. umarım ilerleyen zamanlarda android 11'i de port ederler, başka da hiçbir sorun yok

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Normalde biliyorsunuz custom rom konularını en üstte yer alan sabit konular arasına almıyoruz fakat Redmi Note 6 gibi desteği neredeyse tamamen kesilmiş bir telefonda bile deneyimli üyelerimizi bu derece memnun ettiğine ve yüzün üzerindeki mesajda, yorumda hiç bir olumsuz kelime dahi yazılmadığına göre bu rom konusu sabite alınmayı ve çok daha fazla kullanıcımıza ulaşmayı hak etmiş demektir.

Paylaşım ve geri bildirimler için herkese teşekkürler. Konu sabit+

murodo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
redmi note 6 pr
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
Bir Rus ve bir de yerli Rom denedim. 2 gün arayla... Hepsi hikaye ya... Şöyle bir rom yok piyasada.. Valla hiç maceraya gerek yok geliştirici 10 numara rom yapmış. Kurun keyfini çıkarın telefonunuzda kardeşim. Cihazınızın ömrünü uzatıyorsunuz herşeyden evvel... Kışa doğru çıkaracağı Android 11 versiyonu ile cihazımın ömrünü bir 2 sene daha uzatacağını düşünüyorum geliştiricinin... Bundan 4 üst model telefonların kullanıcıları stock romlarda daha yeni blur bildirim ekranına kavuştukları için seviniyorlar. Adam portlanmış romda çözmüş çoğu sorunu... üstelikte referans aldığı romdan daha stabil geliştirdiği rom.. Cidden komik bir durum yani..

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Bir Rus ve bir de yerli Rom denedim. 2 gün arayla... Hepsi hikaye ya... Şöyle bir rom yok piyasada.. Valla hiç maceraya gerek yok geliştirici 10 numara rom yapmış. Kurun keyfini çıkarın telefonunuzda kardeşim. Cihazınızın ömrünü uzatıyorsunuz herşeyden evvel... Kışa doğru çıkaracağı Android 11 versiyonu ile cihazımın ömrünü bir 2 sene daha uzatacağını düşünüyorum geliştiricinin... Bundan 4 üst model telefonların kullanıcıları stock romlarda daha yeni blur bildirim ekranına kavuştukları için seviniyorlar. Adam portlanmış romda çözmüş çoğu sorunu... üstelikte referans aldığı romdan daha stabil geliştirdiği rom.. Cidden komik bir durum yani..
A11in bu derece stabil olacağını düşünmüyorum. Cihazın kapasitesi belli hocam :) Üstüne brick sorunu var a11de.

murodo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
redmi note 6 pr
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
A11in bu derece stabil olacağını düşünmüyorum. Cihazın kapasitesi belli hocam :) Üstüne brick sorunu var a11de.
Bu konuda haklı olabilirsin lakin 12.5da kaldırmaz diyordu Xiaomi bu cihaz çin.... Rom ortada. Cihazın teknik yeterliliklerinin farkındayım. Yalnız şu kadar rom kurdum öğrendiğim bir tek şey var. Geliştirici iyiyse elindeki kötü bir malzemeyi bile kullanabilir hale getiriyor. Nasıl modifiye edecek bilmiyoruz a11i. 12.5'un EOL versiyonu çıktığı için adamlar a11 üstünde çalışacaklarını bir yerde deklare etmiş oldular. ROG ekibinin romları bir iki istisna dışında stabil romlar oluyor zaten. Stabil bir rom ortaya çıkacağını düşünmeseler kesinlikle girmezler bu yola..

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Bu konuda haklı olabilirsin lakin 12.5da kaldırmaz diyordu Xiaomi bu cihaz çin.... Rom ortada. Cihazın teknik yeterliliklerinin farkındayım. Yalnız şu kadar rom kurdum öğrendiğim bir tek şey var. Geliştirici iyiyse elindeki kötü bir malzemeyi bile kullanabilir hale getiriyor. Nasıl modifiye edecek bilmiyoruz a11i. 12.5'un EOL versiyonu çıktığı için adamlar a11 üstünde çalışacaklarını bir yerde deklare etmiş oldular. ROG ekibinin romları bir iki istisna dışında stabil romlar oluyor zaten. Stabil bir rom ortaya çıkacağını düşünmeseler kesinlikle girmezler bu yola..
Sanmıyorum hocam. A11li MIUI 12.5da ses paneline bile blur konulmuş, bildirimlerin arkası da blurlu. Çok fazla blur var ve bizim cihaz blur görünce ağlıyor. Eğer bluru kapatmanın yolunu bulamazlarsa bu romdan iyisi çıkmayacaktır. Eklenen özellikler bunlar zaten. + olarak ses asistanı var o kadar.

arif347

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
arif
Cihazım
GM Discovery
Konular
2
Bildirim panelindeki performans modu nun pil tüketimine etkisi var mı ve ne işe yarıyor tam olarak

murodo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
redmi note 6 pr
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
Bildirim panelindeki performans modu nun pil tüketimine etkisi var mı ve ne işe yarıyor tam olarak
Pil tüketimine negatif anlamda tabi ki etkisi var. Oyun gibi, işlemci gücü gerektiren uygulamalarda kasmaları engelliyor. Bu rom her ne kadar bir oyuncu romu olarak sunulmuş olsa da redmi note 6 pro bir oyun telefonu değil. Altını çizmek lazım.

Sefacakmak58

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefa
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
0
Arkadaşlar romun stabil sürümü çıkmış deniyen oldu mu

murodo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
redmi note 6 pr
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
Arkadaşlar romun stabil sürümü çıkmış deniyen oldu mu
Romun son sürümü EOL (End of Life) final. Dolayısıyla Android 10 için başka bir sürümünün çıkmasına imkan yok. Başlığı incelemeden yorum yapmamalısınız...

Üst Alt