Rom AbhiX ROG Edition Tulip Final [Android 10 EOL] 12.6

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
1 haftadır bu romdayım ve yüklemeyi düşünen arkadaşlar hiç düşünmesinler kursunlar rom aşırı aşırı iyi bu hintli geliştiriciler gerçekten çok yetenekli rom Android 10 ve miui 12.6 redmi note 7 den port edilmiş ama böyle mükemmel port olamaz nasıl bu kadar iyi çalışıyor aklım almıyor çok büyük bir emek var bu romda vendoru kamerası herşeyi ince ince düşünülmüş.
Note 6 pronun tüm romlarıni toplasanız bu romun yarısı etmez hepsini geçtim 1 senedir pixel rom kullanıyodum bana gram aratmadı pixel romu hız ve akıcılık mükemmel geliştiriciye özel olarak ulaşıp teşekkürlerimi ilettim.
1 haftalık kullanımda herhangi bir bug yada hata ile karşılaşmadım yükleyecek arkadaşlara tavsiyem bu romu sadece 1 hafta kullanın şaka gibi gelicek ama 3 5 gün sonra cihaz Arap atina dönüyor.

Son olarak performansı herşeyiyle mükemmel çalışıyor batarya performansı oyunsuz 8 saatin üzerinde miui romlardan nefret etmeme sebep olan bildirim gelmeme geç gelme sorunu yok tıkır tıkır geliyor bildirimler.

Son düzenleme:

murodo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
redmi note 6 pr
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
Bu rom gösteriyor ki MIUI arayüzü kötü bir arayüz değil. Sadece Optiimasyonu xiaomi tarafından kötü yapılıyor hatta bence hiç yapılmıyor... . İyi geliştiricilerin elinde MIUI arayüzü IOS ile yarışır... Düşük işlemcide görece Orta düzey telefonlarda doğru kernel seçimi ve doğru optimasyon ile bu sonuçları alınıyorsa son jenerasyon cihazlarda nasıl sonuçlar alınacağını var siz düşünün. Redmi note 6 pro kullanıcılarının en büyük şansı cihazın Hindistanda peynir ekmek gibi satmış olması... dolayısıyla iyi geliştiriciler özellikle bu cihaz üzerinde çalışmayı tercih ediyorlar... Netice olarak sıfır hata bir rom ortaya çıkmış... roma talep çok. Sanıyorum 9 binin üstünde download almış. Müthiş bir rakam bir custom rom için.Bu telefon için şimdilik bundan daha iyi bir rom yok.

kmrbfare

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
note 6 pro
Konular
2
1 haftadır bu romdayım ve yüklemeyi düşünen arkadaşlar hiç düşünmesinler kursunlar rom aşırı aşırı iyi bu hintli geliştiriciler gerçekten çok yetenekli rom Android 10 ve miui 12.6 redmi note 7 den port edilmiş ama böyle mükemmel port olamaz nasıl bu kadar iyi çalışıyor aklım almıyor çok büyük bir emek var bu romda vendoru kamerası herşeyi ince ince düşünülmüş.
Note 6 pronun tüm romlarıni toplasanız bu romun yarısı etmez hepsini geçtim 1 senedir pixel rom kullanıyodum bana gram aratmadı pixel romu hız ve akıcılık mükemmel geliştiriciye özel olarak ulaşıp teşekkürlerimi ilettim.
1 haftalık kullanımda herhangi bir bug yada hata ile karşılaşmadım yükleyecek arkadaşlara tavsiyem bu romu sadece 1 hafta kullanın şaka gibi gelicek ama 3 5 gün sonra cihaz Arap atina dönüyor.

Son olarak performansı herşeyiyle mükemmel çalışıyor batarya performansı oyunsuz 8 saatin üzerinde miui romlardan nefret etmeme sebep olan bildirim gelmeme geç gelme sorunu yok tıkır tıkır geliyor bildirimler.
Şahsen ben de bu rom'a geçmeyi düşünüyorum ama data'yı sildiğimde eski rom'un backup'ını restore edebilir miyim onu merak ediyorum, edemezsem uygulamalar ve uygulamlara dair bütün verilerin silinmesi demek oluyor bu, onu göze almak istemedim. Siz eski rom'da data backup yapıp buna geçtiğinizde restore mu yaptınız, çalıştı mı?

murodo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
redmi note 6 pr
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
Şahsen ben de bu rom'a geçmeyi düşünüyorum ama data'yı sildiğimde eski rom'un backup'ını restore edebilir miyim onu merak ediyorum, edemezsem uygulamalar ve uygulamlara dair bütün verilerin silinmesi demek oluyor bu, onu göze almak istemedim. Siz eski rom'da data backup yapıp buna geçtiğinizde restore mu yaptınız, çalıştı mı?
Temiz kurulum yapın. Öncesinde uygulmalarınızı yedekle menüsünden xiaomi bulutta yedekleyin. Rom yüklendikten ayarlarda geri yükleme menüsünden yedeği yüklemelisiniz. Ardından uygulamaları, hatta uygulama verilerini kendisi indiriyor telefona.

kmrbfare

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
note 6 pro
Konular
2
Temiz kurulum yapın. Öncesinde Uygulmalarınızı yedekle menüsünden xiaomi bulutta yedekleyin. Rom yüklendikten ayarlarda geri yükleme menüsünden yedeği yükleyin Sonrasında uygulamaları hatta uygulma verilerini kendisi indiriyor telefona.
Tamamdır teşekkürler

murodo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
redmi note 6 pr
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
Tamamdır teşekkürler
Bu romu kuracak olanlar MIUI arayüzünden geçiyorlarsa aslında ekstra birşey yapmaları gerekmiyor. Bende sadece Outlooku yedeklemiyordu. Onun dışında önceden var olan bankacılık uygulmalarını dahi buluttan çekip kurdu. Hatta ana ekran düzeni bile aynen iniyor. Romun yedeklerle birlikte kurulumu 15 dakikamı aldı almadı o kadar yani. Ancak kuracaksanız bu başlığı incelemenizi tavsiye ederim. Zira konu içinde kullanım deneyimine dayalı bazı bilgiler var. Sorunsuz bir kurulum ve kullanım için Yol gösterici olacaktır.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Ben hiç bi zaman backup yazılımları kullanmam önce ana ekran düzenimi ekran görüntüsü alırım sonra whatsapp ayarlarından Google drive yedeklemesi yaparım son olarak telefonu pcye takip DCIM Pictures bu 2 klasörü pcye Manuel yedeklemem yeterli oluyor bence hala en güvenli yöntem. Tüm romlari sıfırdan temiz kurulum yaparım playstoredan tekrar yüklerim uygulamalarımı max 1 saatimi alıyor telefonu tamamen ayarlamam.

kmrbfare

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
note 6 pro
Konular
2
Ben hiç bi zaman backup yazılımları kullanmam önce ana ekran düzenimi ekran görüntüsü alırım sonra whatsapp ayarlarından Google drive yedeklemesi yaparım son olarak telefonu pcye takip DCIM Pictures bu 2 klasörü pcye Manuel yedeklemem yeterli oluyor bence hala en güvenli yöntem. Tüm romlari sıfırdan temiz kurulum yaparım playstoredan tekrar yüklerim uygulamalarımı max 1 saatimi alıyor telefonu tamamen ayarlamam.
teşekkür ederim cevabınız için, ben de titanium backup alternatifiyle uygulama yedeği alıyorum ama bazı dosyaları dediğiniz gibi kendim de güvenceye alıp öyle sileceğim

Üst Alt