Satış __SEFA__ Global Teknik Servis Ve İkinci El Cihaz Satışı

savior88

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Furkan
Cihazım
g4
Konular
0
Sefa hocamdan dün bir adet Redmi note 5 Ai 4/64 sipariş ettim bugün öğlen elimdeydi, hiçbir sorun yok kendisi herkesin söylediği gibi gayet dürüst ve güvenilir bi satıcı bundan sonra da tercihim bu yönde olacaktır elbet. Bol kazançlar dilerim.

ralp88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ralp
Cihazım
moto g
Konular
3
Çarşamba günü siparişini verdiğim mi 6x 4/64 bugün elime sorunsuz bir şekilde ulaştı. Telefon ilk sayfada anlatıldığı gibi bir eksiği olmadan güzelce paketlenmiş bir şekilde geldi. Sefa hocama müşterisiyle olan ilgi ve alakasindan dolayı çok teşekkür ediyorum. Alışveriş yapmadan önce ben gibi çekinen arkadaşlar, bu adama gözünüz kapalı parayı havale yapabilirsiniz. Hayırlı işleriniz olsun tekrar görüşmek üzere.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
Telefon xiaomi olunca forum ailesinde ve kültüründe bulunmak gerekir diye buralardayım... :)

Sanal alem çok küçük. :P
Çapı büyük olana alem küçük geliyor hocam
Windows Mobile kullanırken maxicepte takılırdım . Orada saygı duyduğumuz insanlar yöneticiler vardı . Onlardan biri ile Geçen sene benden cihaz alırken tanıştık kaynaştık şimdi hâlâ arada konuşuruz buradan tekrardan kendisine selam olsun :)

Ahmedkurtulmus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
iphone 6s
Konular
17
Sefa arkadaşımızdan Dün sipariş verdim bugün cihaz elime ulaştı bant 20 olayını merak ettiğim için ve Türk Telekom hat kullandığımdan dolayı İlk önce bunu denedim bu cihaz üzerinde Türk Telekom hattan indirme hızı 8 megabit aldım iPhone 6s cihazında Türk Telekom hattında indirme hızı 7 megabit aldım Aynı şekilde Turkcell hattı bu cihaza taktığımda 52 megabit hızı aldım Turkcell hattı iPhone 6s cihazı takıp denediğimde 12 megabit hız aldım çok fazla bir şeyleri deneme fırsatım olmadı ama kamera hızını çok beğenmedim Çünkü 4 yaşında çocuğum var sürekli hareket ettiği için Bulanık çıkıyor Onun dışında kamera kalitesi güzel görünüyor şu anlık ama Yapay Zeka olayını henüz fark edemedim bir nesneye tutunca onu algılaması gerekmiyor mu ?
Şimdilik bu kadar detaylı inceleyin ve görüşlerimi yazarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Guncelliyorum... ön kamera çok kötü ben hiç beğenmedim belki de iPhone dan geçtiğimiz için ama hiç hareket etmemeniz lazım kıpırdasaniz bozuk çıkıyor oğlumla birlikte selfie cekinemedim bile düşünün

Son düzenleme:

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
Kendısınden Bugun Ilk ALısverısımı Yaptım Redmi Note 5 Aldım DUzgun Satıcı. fıyatı 1300 tl ıken bugun ındırım yapacagım deyıp guncel fıyattan verececek kadar duzgun bırısı . Alacak Arkadasların Gonullerı rahat olsun. Hayırlı Satıslar.

Üst Alt