Satış __SEFA__ Global Teknik Servis Ve İkinci El Cihaz Satışı

OnurSözen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xiomi m5
Konular
12
Sefa beye teşekkür ederim yaklaşık 2 saat önce kendisinden redmi note 5 aldım.Bu kendisinden 3. cihaz alışım... Bu adamı ticarete küstürmeyin sonra zor bulursunuz böyle cihazları uygun fiyatlara ;) Çay içinde ayrıca teşekkür ederim kolay gelsin...

thelyre

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
-
Cihazım
-
Konular
11
Sefa abimizden bir adet note 5 pro 32gb aldım. sağolsun kendisi en saçma sorularıma bile cevap verdi angel~~ yaklaşık 2 gün içerisinde telefon elime ulaştı. almak isteyenler dolar düşmüşken kaçırmasın. başarılı telefon güvenilir satıcımuscle~~

matadore2961

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercbydr
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
2
Sefa kardeşimden bir adet Mİ6X 4/64 sipariş ettim. Ürün 3 günde sorunsuz ulaştı, kullanıyorum ve memnunum. Kendisi tüm sorularımı sabırla, anlaşılır bir şekilde yanıtladı, güvenerek alışveriş yapabilirsiniz.

opsmudedin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
opsmu dedin
Cihazım
Mi 13T Pro
Konular
4
Sefa beye çok teşekkür ederim. Yeğenim için bu cumartesi kendisinden redmi 5 plus 4/64 olan modelden aldık. Hiçbir sorun yasamadık açar açmaz miui 10 global kararlı sürümüne güncelleme yaptık. Hayırlı işler dileriz.

Venain

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seyit Ali
Cihazım
Mi9T
Konular
8
Sefa Bey'den arkadaşıma Redmi 5 Plus cihaz aldım. İletişimi ve kargo gayet hızlı ve güzeldi. Teşekkür ediyorum.

addall

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cenk
Cihazım
redmi note 3
Konular
1
sefa beyden mi8 aldım ve çok memnun kaldım. güvenilir bir insan. tavsiye ederim.

coravan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
Mi5s 4 / 128
Meslek
sağlık
Konular
24
tüm insanlara hayırlı sabahlar, arkadaşlarıma ,aileme telefon almak için ben bu güzel kardeşimden 15 belki fazlası temasa geçtim ve alışveriş yaptık, alışverişi bir kenara koy alışveriş sonrası bile iletişimi koparmadan desteğe eden birisi, gözünüz arkada kalmasın

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
tüm insanlara hayırlı sabahlar, arkadaşlarıma ,aileme telefon almak için ben bu güzel kardeşimden 15 belki fazlası temasa geçtim ve alışveriş yaptık, alışverişi bir kenara koy alışveriş sonrası bile iletişimi koparmadan desteğe eden birisi, gözünüz arkada kalmasın
eyvallah hocam güzel düşünceleriniz için teşekkürler

opsmudedin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
opsmu dedin
Cihazım
Mi 13T Pro
Konular
4
Sefa kardeşime teşekkürler. Bugün bir kuzenim daha redmi 5 pluslu oldu. Sorunsuz bir alışveriş. Hayırlı isler sefa bey. Komisyonumu kendi alacağım telefona saklıyorum haberin olsun

Üst Alt