Satış __SEFA__ Global Teknik Servis Ve İkinci El Cihaz Satışı

Kadirli

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi NOTE 5
Meslek
Bankacı
Konular
16
arkadaşlar merhaba, bende sefa hocamdan dün red mi 4x siparişi verdim su an kargoda telefon gelişmeleri yazarım, iyi bir alışveriş oldu inşallah memnun kalırım, sorun çıkmazsa artık telefonları buradan alırız :)

Son düzenleme:

nisayeker

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
GM 4G
Konular
0
Merhaba,
Salı günü saat 10:00 sularında buradaki referanslarına bakarak Sefa Bey'den OnePlus 5T siparişi verdim. Kargom 24 saat içerisinde elime ulaştı ve sorunsuz olarak alış-verişi gerçekeştirdik. Not: 24 Saat içerisinde Ankara'ya gönderdi telefonu. Sorunsuz alış-veriş ve teslimat süresi boyunca gösterdiği ilgiden dolayı Sefa Bey'e teşekkür ederim. Güvenle alış-verişinizi yapabilirsiniz.

Biscuit

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
İç İletişim Uzmanı
Konular
14
Forumda 2.ayım ve bugün uzun uzadıya muhabbetler sonunda redmi 5 Plus cihazımı elden aldım. Baya ilgilendi süre boyunca, cihaz da çok güzel. Sefa hocam cihazın nano filmi büyük özenle takıldıktan sonra kenarları hemen açıldı ya :(

texstemer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yasin
Cihazım
Mi 5s
Konular
23
salı günü sipariş ettiğim note 4 bugün elime ulaştı gösterdiği ilgiden dolayı sefa hocama teşekkürler...

Harry Morgan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi 4LTE 2/16
Konular
4
Sefa hocamdan bir adet Redmi 5 Plus global versiyon aldım. Çok ilgili birisi, yaşadığım sorunlarla da birebir ilgilendi sağolsun.

Tam fiyat performans telefonu.
Ayrıca stabil sürümde donma sorunu olan arkadaşlar varsa şimdilik geliştirici sürüme geçsinler onda sorun yok.

Alonepaw

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Hamza
Cihazım
Samsung B310
Konular
1
Sefa hocam sizin güven, samimiyet ve dostluk veren satıcı kimliğinizden Redmi Note 5 Pro almak istiyoruz. En kısa sürede stoklarınıza girmesi ümidiyle Es-Selamun Aleykum veRahmetullah...

MİMUTEK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muammer
Cihazım
Xiaomi Poco F1
Meslek
Emekli
Konular
7
Sefa kardeşimizden Mİ 5 Plus aldım iyi cihaz iyi alışveriş problem yok düşünenlere tavsiye ederim.

İbrhmKrtl

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
kartal
Cihazım
mi 6
Konular
0
Üstad Allah razı olsun diyorum sadece , 2017 haziranda aldığım cihazı kılıfsız özenli kullanımla 1 yerinde kılcal çizikle kullanıyorum ve en son bugün bi arkadaşım 2. eli bile bizimkinden pahalı telefonunu takas teklif etmesiyle doğru tercih yaptığım için gururlandım , bu tercihimide sağlayana bir teşekkür edeyim dedim , sizin gibi ülkemize normal şekilde getirilemeyen, normal piyasa satışı olmayan cihazları piyasaya çıktığı andan itibaren kısa sürede bizlere ulaştıran tüm arkadaşlardan Allah razı olsun

TheByALeX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 4X
Meslek
PLC Mekanik Bakım
Konular
25
--SEFA-- hoca candır. 1 haftada 2 cihaz satın aldım ikiside eksiksiz bir şekilde geldi teşekkürler
Sefa hoca.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MİMUTEK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muammer
Cihazım
Xiaomi Poco F1
Meslek
Emekli
Konular
7
Sefa kardeşimizden ikinci Redmi 5 Plus cihazımızı aldık iyi cihaz iyi alışveriş sorun yok.Tavsiye ederim.

Üst Alt