Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Satış__SEFA__ Global Teknik Servis Ve İkinci El Cihaz Satışı
Sefa arkadaşımızdan Dün sipariş verdim bugün cihaz elime ulaştı bant 20 olayını merak ettiğim için ve Türk Telekom hat kullandığımdan dolayı İlk önce bunu denedim bu cihaz üzerinde Türk Telekom hattan indirme hızı 8 megabit aldım iPhone 6s cihazında Türk Telekom hattında indirme hızı 7 megabit aldım Aynı şekilde Turkcell hattı bu cihaza taktığımda 52 megabit hızı aldım Turkcell hattı iPhone 6s cihazı takıp denediğimde 12 megabit hız aldım çok fazla bir şeyleri deneme fırsatım olmadı ama kamera hızını çok beğenmedim Çünkü 4 yaşında çocuğum var sürekli hareket ettiği için Bulanık çıkıyor Onun dışında kamera kalitesi güzel görünüyor şu anlık ama Yapay Zeka olayını henüz fark edemedim bir nesneye tutunca onu algılaması gerekmiyor mu ?
Şimdilik bu kadar detaylı inceleyin ve görüşlerimi yazarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Guncelliyorum... ön kamera çok kötü ben hiç beğenmedim belki de iPhone dan geçtiğimiz için ama hiç hareket etmemeniz lazım kıpırdasaniz bozuk çıkıyor oğlumla birlikte selfie cekinemedim bile düşünün