Satış __SEFA__ Global Teknik Servis Ve İkinci El Cihaz Satışı

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
iki gün önce cihaz alan bir abimiz kutudan salatalık çıkar diye korkuyordu

neyse ki korkusu yersiz çıktı ve bu gün cihazı eline ulaşmış, resmini de gönderdi. dolandırıcılıkta da kaliteyi arttırmışız :)

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
iki gün önce cihaz alan bir abimiz kutudan salatalık çıkar diye korkuyordu

neyse ki korkusu yersiz çıktı ve bu gün cihazı eline ulaşmış, resmini de gönderdi. dolandırıcılıkta da kaliteyi arttırmışız :)

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Tebrikler hocam ben de bir tane muz rica edebilir miyim acaba? 800 gönderiyorum.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

altan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Altan
Cihazım
MiNote 3 Mi8
Meslek
Teknisyen
Konular
29
Sefa kardeşim Teessüf ederim bana gönderdiğin kutunun içinde meyve sebze eksikti :)

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
Tebrikler hocam ben de bir tane muz rica edebilir miyim acaba? 800 gönderiyorum.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tabiki hocam 1 adet note 4x global kutusunda olgunlaşmış muz gönderiyorum :)

Sefa kardeşim Teessüf ederim bana gönderdiğin kutunun içinde meyve sebze eksikti :)

hocam bu aralar kafayı diyetle bozdum meyve-sebze ne varsa gönderiyorum, ama siz de kurtardım sanmayın size çin malı cihaz göndermiştim :)

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Dün vermiş olduğum mi 5x siparişi bugün elime ulaştı. Sefa hocama çok teşekkür ediyorum. Alacak olanlar düşünmeden sipariş verebilirler. :)

adredo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
resul
Cihazım
samsung
Konular
0
dün sipariş verdiğim one plus5 im geldi. safa hocam herşey için teşekkür ederim. keyifli bir alış veriş oldu. kargoyu açtım fakat kurumu için evde wifi ye bağlayayım diye telefonu açmadım. kurulumda yapmam gerekenleri de kısaca tarif edebilirmisiniz.
alış veriş yapacak arkadaşlar hiç çekinmeden yapabilirler.

melancholy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
7
Sefa beyden bir adet xiaomi mi 6 64 GB aldım. Kendisi son derece kibar bir insan. Sorularıma üşenmeden hepsine cevap verdi. Alışverişten memnun kaldım tavsiye olunur. Hayırlı satışlar dilerim.

Miraccbirinci

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Miraç
Cihazım
Red Mi Note
Konular
7
Sefa beyden 2.kez cihaz alışım kendisi her konuda yardımcı olmaya çalışan bir insan. Her hangi bir mağduriyete müsade etmeyen bir insan. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz kendisine

Redmi 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam sen kendini nasıl görüyorsan benü de öyle gör.elektroniği çok sever ve her fırsatta takip ederim. Sefa hocadan 3 telefon aldım.ilkini alırken dünya kadar piyasa araştırması yaptım,farklı satıcılarla da görüştüm,sana yemin ediyorum stok olarak eniyi fiyat sefa hocamda.al yada alma diye söylemiyorum,gerçek neyse onu söylüyorum. Düşünsene kendisinden 3 telefon almış biri olarak yazıyorum bunları. Sonuçta kendisinden bi çıkarım yok,ortak da değiliz.bende senin gibi tüketiciyim.garanti konusuna gelirsek sefa hocanın hiçbir cihazında hiçbir sıkıntı yaşamadım,zaten kendisi de bi sene garanti veriyor, emin ol onun garantisi deltadan yada diğer servislerden aşağı değil.

altan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Altan
Cihazım
MiNote 3 Mi8
Meslek
Teknisyen
Konular
29
Hocam sen kendini nasıl görüyorsan benü de öyle gör.elektroniği çok sever ve her fırsatta takip ederim. Sefa hocadan 3 telefon aldım.ilkini alırken dünya kadar piyasa araştırması yaptım,farklı satıcılarla da görüştüm,sana yemin ediyorum stok olarak eniyi fiyat sefa hocamda.al yada alma diye söylemiyorum,gerçek neyse onu söylüyorum. Düşünsene kendisinden 3 telefon almış biri olarak yazıyorum bunları. Sonuçta kendisinden bi çıkarım yok,ortak da değiliz.bende senin gibi tüketiciyim.garanti konusuna gelirsek sefa hocanın hiçbir cihazında hiçbir sıkıntı yaşamadım,zaten kendisi de bi sene garanti veriyor, emin ol onun garantisi deltadan yada diğer servislerden aşağı değil.
Bu yazının altına imzamı atarım onca insana Sefa kardeşimden cihaz aldım ikinci el olarak başkasına sattım o konuda dahi bir kere olsun ama demedi eleştirirken piyasaya hakim olarak eleştiri yapılmalı yoksa herkesin hür iradesi var zaten gider istediği yerden alır.

Üst Alt