Satış __SEFA__ Global Teknik Servis Ve İkinci El Cihaz Satışı

coravan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
Mi5s 4 / 128
Meslek
sağlık
Konular
24
Beyler bayanlar belki size az gelebilir belki ama ben 7 telefon aldım arkadaştan ne pazarı var ne gecesi ne gündüzü dibine kadar kefilim

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Beyler bayanlar belki size az gelebilir belki ama ben 7 telefon aldım arkadaştan ne pazarı var ne gecesi ne gündüzü dibine kadar kefilim
Hepsini kendinize almadınız umarım?haha--haha--
Sayın --SEFA-- hocam bir tanedir, kendilerine saygılarımı sunarım

altan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Altan
Cihazım
MiNote 3 Mi8
Meslek
Teknisyen
Konular
29
Bu sefer sipariş verirken içine muz ve çikolata koymasını rica edeceğim abisini kırmaz sanırım

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Zaten Bende Konu Açarken Önce Bi Tereddüt de kaldım Acaba Sefa Bey'den Bir Çıkış Olur mu? Bir Sinir veyahut Bir Kızgınlık. Ama Gayet Mütevazi Bir Şekilde Yaklaştı. İnşallah Bende Ya Zahter Bey Yada Sefa Beyden Alışveriş Yapmayı Düşünüyorum. Sadece Aklımda Olan Sorular Vardı Oda Kendisine Öncelikle Saygılarımı Sunarım Mütevazi Bir lisan İle Sorularımı ve Eleştirilerimi Yanıtladı...
Ben sefa hocamdan en son telimi aylar önce aldım ama bugün bile kendisine msj attım bilmediğim bi konu hakkında ve sağolsun ilgili bi şekilde cvp verdi.kendisinden Allah razı olsun.brnim gibi pimpirikli birinin güvenini kazandı Allah işlerini rast getirsin.zahter hocayla alışverişim olmadı kendisi hakkında yorum yapamam ama yarın telefon alacak olsam yine sefa hocamdan alırım

baggord

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
baggord
Cihazım
RedMi Note 5
Konular
0
Dün havale sonrası aynı gün kargoya çıktı bugün 12'de elimdeydi cihaz. (Ankara). Redmi Note4 aldım. Teşekkür etmek için üye oldum.
İyi günler.

to1ga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
-
Konular
1
Sefa bey tarafınıza mi 6 için 1750 lira gönderdim ancak telefonunuzu ulaşamıyorum kargo adresini whatsapp ile bildiricem

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Sefa bey tarafınıza mi 6 için 1750 lira gönderdim ancak telefonunuzu ulaşamıyorum kargo adresini whatsapp ile bildiricem
Sefa hocam hattını değiştirmişti acaba eski hattını mı arıyorsun hocam?

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
hesaba para geldikten sonra 2 saat kim gönderdi diye aradım :)

tolga hocam da eski numarayı aramış. buradan tekrar yazayım . numaram değişti ve yeni numaram : 0553 881 2844 ( numara satış ve sattığım cihazlara destek amaçlıdır. benden alınmayan cihazına yardım almak isteyen arkadaşlar forumda konu açabilir.)

Son düzenleme:

Cery

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Cahit
Cihazım
Mi5s
Meslek
Eczacı
Konular
13
Mi5s ile başlayan alışverişimiz bendeki mi6 yı görüp de isteyen arkadaşların siparişleri ile büyüdü. Son olarak 3 tane birden mi6 seramik istedim hepsi sağ salim bugün geldi. 3 telefon istememize rağmen 4 tane kırılmaz cam ve 4 tane şarj dönüştürücü ile geldi. Sanırım benim cihazım için hediye yolladı. Bu jesti için kendisine teşekkür ediyorum. Gerçi referansa ihtiyacı olmadığını biliyorum ama yine de gözü kapalı cihaz alabilirsiniz.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt