Satış __SEFA__ Global Teknik Servis Ve İkinci El Cihaz Satışı

to1ga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
-
Konular
1
hesaba para geldikten sonra 2 saat kim gönderdi diye aradım :)

tolga hocam da eski numarayı aramış. buradan tekrar yazayım . numaram değişti ve yeni numaram : 0553 881 2844 ( numara satış ve sattığım cihazlara destek amaçlıdır. benden alınmayan cihazına yardım almak isteyen arkadaşlar forumda konu açabilir.)

Valla vercem vercem dedim sonunda siparişimi verdim sefa hocama. Umarım telefondan memnun kalırım. Allahın izni ile yarın gelecek telefonum. Hangi kargo ile göndermiştiniz acaba hocam ?

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Mi5s ile başlayan alışverişimiz bendeki mi6 yı görüp de isteyen arkadaşların siparişleri ile büyüdü. Son olarak 3 tane birden mi6 seramik istedim hepsi sağ salim bugün geldi. 3 telefon istememize rağmen 4 tane kırılmaz cam ve 4 tane şarj dönüştürücü ile geldi. Sanırım benim cihazım için hediye yolladı. Bu jesti için kendisine teşekkür ediyorum. Gerçi referansa ihtiyacı olmadığını biliyorum ama yine de gözü kapalı cihaz alabilirsiniz.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sefa hoca çok düşüncelidir.kendisini aradım,kullandığım kulaklığım ile ilgili bi problem vardı,bana dönüştürücü getirmiş sağolsun.sefa hocam bu iyiliklerini unutmuyoruz bilesin

to1ga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
-
Konular
1
Evet telefonum elime ulaştı sağsalim. Sıkıntısız ve güvenli bir alışveriş için sefa hocama teşekkürlerimi sunuyorum.
Umarım arızasız bir kullanım ömrü sunar bana xiaomi.

OnurSözen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xiomi m5
Konular
12
Bende dün itibariyle xiaomi redmi note 4 3gb 32gb siyah modelini bizzat elden teslim aldım.Saolsun çayınıda içmiş olduk.Kendisine teşekkür ederim herşey gönlünce olsun bol kazançlar dilerim ...

WriteMortagel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi Max
Meslek
Garson
Konular
6
Sefa Hocamdan Mi Max 2 aldım hiç bilmediğim atm ye parayı yatırırken sefa hocama sorduğum soruları bıkmadan cevapladı sayesinde yarın gelicek kargom çok iyi bir satıcı

yasinsil

#Hash
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
OnePlus 5
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
11
Selamun aleyküm. Oneplus5 aldım. Hemen ertesi gün elime ulaştı. Eft ile ödeme yapıp kargo beklemek yüzlerce referansı olmasına rağmen ilk defa alışveriş yapacağım için beni tereddüt ettiriyordu ama en ufak bir sorunla bile karşılaşmadım. Ne zaman soru sorsam anında cevapladı. Eğer telefon almayı düşünüpte benim gibi bu kadar referansa rağmen içerisinde en ufak bir şüphe olan varsa hiç tereddüt etmeyip gönül rahatlığı ile alsın. Kaçırmayın bu fiyatları :)

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
Evo garantili lg g4 aldım, bir senesi dolmadan açılmada sorun yaşayınca, servise gönderdim, açıkçası garantili bir ürün almayı planlıyordum ama mi6 da düşündüğüm modeller arasında, bilemiyorum ne yapsam, yardımcı olursanız sevinirim.
Birkaç hafta önce bir abimizin cihazında Power ic problemi meydana geldi .(Redmi 4 prime )
Eminim birçok arkadaşımız bilir Power ic garanti kapsamına girmez.
Bu yüzden ilk defa çaresiz kaldık ve cihaz için servise gönderme durumumuz olmuyordu.
Problem resmi servisler tarafından kullanıcı hatası olarak değerlendiriliyor Çünkü probleme sebep olan şey USB kablosu ya da şarj cihazının problemli olması.
Abimiz Özellikle bu tarz problemlerde Evo delta gibi servislerin yardımcı olup problemi ücretsiz çözeceklerini söyledi . Ancak öyle bir şey Mümkün değil. Cihazı 60 TL karşılığında sağlam bir telefoncu arkadaşımıza yaptırdık. Normal şartlarda 100-150 lira olan bu işlem ücretini 60 TL ile hallettik.

Geçen hafta elimize Xiaomi mi 5 marka bir cihaz geldi cihazın Evo garantisi vardı ve cihaz açılmıyordu.
Cihazı servise verdiğimizde Power ic arızası olduğunu ve bunun karşılığında 160 TL ücret talep ettiklerini ancak problem bu şekilde çözülmezse daha yüksek bir fiyat çıkabileceğini belirttiler.

Yani her ne kadar şu anda yaptığımız işlemin herhangi bir yasal dayanağı olmasa da en güvenilir dediğimiz servislerden daha sağlam bir şekilde işimizi yapmaya çalışıyoruz. Xiaomi de gerçekten çok sağlam cihazlar üretiyor..
Bu konuda hiçbir sıkıntı yaşamayacağınıza eminim

sersefil

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kitkat
Cihazım
s3
Konular
0
Yorumum geç kaldı redmi note3 pro dan sonra xiaomi mi 6 ya geçtim bi arkadaşın ısrarla bana sat demesi yüzünden sattım sefa ustadan? 2. Cihazım teşekkür ediyorum kendisine

kanieloutis

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 6/128
Konular
0
Bugün sefa hocamdan mi 6/128 lik elden teslim aldım ve sağolsun çayını içtim :) Çok cana yakın,kibar ve dürüst biri kendisine sıkıntısız alışverişten dolayı çok teşekkür ederim düşünmeden sefa hocamdan ürün alabilirsiniz :)

isuldur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
orta
Cihazım
mi note 3
Meslek
mühendis
Konular
0
mi note 3 telefonu sorunsuz teslim aldım telefon güzel şuan için sıkıntısız çalışıyor.

Üst Alt