Rom [8.1][PORT][Durduruldu] Mi A1 Epic Rom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Eski haline göre gayet iyi tek sorun magisk yok. Cihaz rootlu ama magisk i bulamadım.Kamera ve GPS sorunu çözülmüş. Kurulum sonrası extra bişey yapmaya gerek yok.Cihaz eski rom a göre akıcı. Belirttiğim sorun dışında sıkıntı göremedim. Karşılaşırsam not eklerim. Selametle...

Parmak izi oluştururken ekran beyaz görünüyor. Animasyon görünmüyor. Oluşturma bitiminde ekran bembeyaz kalıyor. Orta tuşla çıkış yapmak zorunda kaldım
Yeni parmak izi oluştururken ortadaki animasyon yok sadece. Parmağınızı basıp kaldırarak devam ettikten bi süre sonra kaydediyor parmak izinizi.

Execuvite

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Melik Genç
Cihazım
Mı a1
Konular
1
Yeni parmak izi oluştururken ortadaki animasyon yok sadece. Parmağınızı basıp kaldırarak devam ettikten bi süre sonra kaydediyor parmak izinizi.
Mobil ağlardan yeni bir erişim noktası oluşturmak istediğimde her şey var fakat bağlantı noktası diye bir yer yazmıyor böylelikle WhatsApp ücretsiz kullanamıyorum veya başka adi varda ben mi bilmiyorum hocam ekran görüntüsü ekleyemedim

arahman20

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Mi A 1
Konular
0

fatihakbas19

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih Akbaş
Cihazım
Mi A1
Konular
6
OTA üzerinden indirme yapıyorum indirme bitiyor OTA Updates durduruldu diyor bi daha indirmek zorunda kalıyorum.

Sent from my MIA1 using Tapatalk

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
OTA üzerinden indirme yapıyorum indirme bitiyor OTA Updates durduruldu diyor bi daha indirmek zorunda kalıyorum.

Tekrar indirmenize gerek yok, indirdiğiniz dosya /OTA_updates klasöründe bulunur zaten. Bu dosyayı twrp üzerinden flaşlayabilirsiniz.

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
fastboot boot recovery-3.1.1-1.img

olması gerekiyor

olması gerekli
Bahsettiğiniz kod fastboot modunda geçerli olur hocam, telefon açıkken fastboot komutu veremezsiniz, adb ile komut vermeniz gerekiyor.
Ayrıca konu başında twrp'yi kalıcı olarak yükleme şeklinde belirttiğim için, twrp'yi img dosyası üzerinden boot etmeye ve boot komutu vermeye gerek yok.

fatihakbas19

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih Akbaş
Cihazım
Mi A1
Konular
6
Bu miui yazılımında bişeyi farkettim yüz tanıma ile kilit açıyoruz tamam okey ama kardeşim telefonu eline aldı kilidi hiç zorlanmadan pat diye açıyor ben esmer siyah saçlıyım kardeşim de turuncu saçlı çilli birisi ve şu an çok tehlikelii

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Bu miui yazılımında bişeyi farkettim yüz tanıma ile kilit açıyoruz tamam okey ama kardeşim telefonu eline aldı kilidi hiç zorlanmadan pat diye açıyor ben esmer siyah saçlıyım kardeşim de turuncu saçlı çilli birisi ve şu an çok tehlikelii

Ben 2-3 aydır kullanıyorum, şimdiye kadar öyle bir durum yaşamadım hocam. Bana benzeyen insanlara da denettirdim hatta :D

fatihakbas19

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih Akbaş
Cihazım
Mi A1
Konular
6
Ben 2-3 aydır kullanıyorum, şimdiye kadar öyle bir durum yaşamadım hocam. Bana benzeyen insanlara da denettirdim hatta :D
Ya çok şaşırdım çocuk geldi şak diye açtı bi de artislik yapıyordum ona mi a2 lite aldım yüz ile açıyor falan diye olmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt